Olet täällä

7.1.2018 - 0:00

Kajaanin kaupunki on varautunut sähkökatkojen aiheuttamiin hätätilanteisiin

tiedotepohja20kajaani20tiedottaa.jpg
HÄTÄTILANTEISSA VOI OTTAA YHTEYTTÄ TIEDOTTEESSA OLEVIIN PUHELINNUMEROIHIN. Kajaanin kaupunki seuraa tilannetta ja on varautunut tarvittaessa auttamaan sähkökatkoista kärsiviä asukkaita hätätilanteessa. Myös Kajaanin Vesi ja Kajaanin Mamselli (ruokahuolto) ovat varautuneet tilanteeseen.

Kainuun tykkylumiongelmat: Kainuun pelastuslaitos on ottanut kokonaistilanteesta johtovastuun 4.1.2018. Tykkylumitilanne Kainuussa tulee pahenemaan tämän päivän aikana. Yöllä alkanut lumisade voi jatkua iltaan saakka. Sähköverkon vikoja tulee ilmenemään kaikissa Kainuun kunnissa.

-Kajaanin kaupunki seuraa tilannetta ja on varautunut tarvittaessa auttamaan sähkökatkoista kärsiviä asukkaita hätätilanteessa. Myös Kajaanin Vesi ja Kajaanin Mamselli (ruokahuolto) ovat varautuneet tilanteeseen vakuuttaa kaupunginjohtaja Jari Tolonen.

Hätätilanteessa tulee yrittää ottaa yhteyttä hätänumeroon 112. Mikäli yhteyttä ei saada, niin voi hakeutua mahdollisuuksien mukaan terveysasemalle, pelastusasemalle tai poliisiasemalle. Kainuun pelastuslaitoksen päivystysnumero on 044 7100 112, Kainuun soten päivystysnumero 08 6156 2300 ja Kajaanin Veden päivystysnumero 044 7100 100.

Kajaanin kaupunki tiedottaa tarjoamistaan palveluista verkkosivuillaan www.kajaani.fi ja Facebookissa.

Lisätietoja Jari Tolonen kaupunginjohtaja, p. 044 7100 303 (jari.tolonen@kajaani.fi).

Näin varaudut pitkään sähkökatkoon
Puolustusministeriön ja yhteistyökumppaneiden julkaisema Pahasti poikki – näin selviät pitkästä sähkökatkosta -kansalaisopas https://www.loiste.fi/sites/default/files/pahasti_poikki_-esite.pdf

 

Uusimmat