Olet täällä

3.10.2017 - 11:50

Kajaanin kaupunginhallitus linjasi tulevaa

Kaupungintalo
Kajaanin kaupunginhallitus pohjusti seminaarissaan Rovaniemellä ensi vuoden talousarvion valmistelua ja tulevien vuosien investointeja. Lähtökohtana pidetään kaupungin vetovoiman kasvua ja palvelujen tehostamista.

Tärkeimpiä tavoitteita ovat kaupunkistrategian päivittäminen, valtuustokauden kattavan investointiohjelman laatiminen, palveluohjelman uusiminen sekä kuntayhteistyö.

Kaupungin kehitysnäkymät ovat hyvät eikä isoja muutoksia ole tällä hetkellä näköpiirissä.

Investoinnit kuriin

Kaupunki omistaa paljon kiinteistöjä ja kurottavaa korjausvelkaa on syntynyt. Viime vuosien investoinnit ovat olleet erittäin korkeat, mm. Lehtikankaan monitoimitalon rakentamisen vuoksi.  Tällä investointitasolla ei voida jatkaa. Liiallinen velkaantuminen on estettävä ja investoinnit on kohdistettava entistä tarkemmin. Tilojen käytön tehostamista jatketaan ja tarpeettomista tiloista luovutaan.

Teatteritalon investointia valmistelemaan nimetään kaupunginhallituksen alainen työryhmä.

Kaupunginhallitus tutustui lisäksi Rovaniemen kansainvälisen matkailun kehittämiseen ja tapasi Rovaniemen kaupungin johtoa.

Lisätietoja antaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teuvo Hatva, puh. 044 421 4070.

Uusimmat

Nuorisotalo wanha vesilaitos
21.5.2019
Kajaanin kaupunki ilmoittaa myytäväksi niin sanotun Nuorisotalo Wanha vesilaitos -rakennuksen. Se sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 1b.
Eduskuntavaalit 2019 banneri (Jukka Laukkanen)
16.5.2019
Vuoden 2019 europarlamenttivaalit toimitetaan kaikissa jäsenvaltioissa vaaliajanjaksolla 23.-26.5.2019. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 26.5.2019...