Olet täällä

28.4.2020 - 10:40

Kajaanin kaupungin verkkosivustolle koottu vinkkejä jaksamiseen koronatilanteen aikana

Sydän ja sinitaivas. Pidetään huolta toisistamme. Kyllä tästä selvitään.
Kajaanin kaupungin verkkosivustolle on koottu osio, josta löytää vinkkejä ja ideoita, mitä tehdä ja miten jaksaa koronan aiheuttamien rajoitusten aikana

”Virtaa mielen ja kehon jaksamiseen” verkko-osioon on koottu muun muassa liikuntavinkkejä, virtuaalista kulttuuria, puuhaideoita, lukuvinkkejä ja mielen hallintaan liittyviä palvelulinkkejä. Osoite on www.kajaani.fi/virtaajaksamiseen

Osiossa on nostettu esille erityisesti kajaanilaisia ja kainuulaisia toimijoita. Sivustolla on linkkejä esimerkiksi Kainuun musiikkiopiston musiikkiesityksiin, Kajaanin kaupunginteatterin audiovisuaalista materiaaliin, Kajaanin kuvataiteilijoiden virtuaalinäyttelyyn, Kajaanin taidemuseon ja Kainuun museon materiaaliin, Kaukaveden kotojumppiin sekä Kainuun lasten ja nuorten kulttuurikeskus Kultturan puuhavinkkeihin. Sivustolla on myös linkkejä koronavirukseen liittyvän huolen ja epävarmuuden sietämiseen. Vinkkejä löytyy kaikenikäisille.

Koronaviruksen tuomat rajoitteet ovat muuttaneet arkea ja poikkeusolo sekä sosiaalinen eristäytyminen kuormittavat. Kajaanin kaupunki haluaa koontisivustolla antaa kaupunkilaisille ideoita arkeen ja jaksamiseen. Virtuaalisestikin voi nauttia paikallisesta kulttuurista sekä saada liikuntaohjausta.

Sivustoa täydennetään koko ajan. Kajaanin kaupungin viestintä- ja markkinointitiimi ottaa mielellään vastaan lisää linkkivinkkejä osoitteessa viestinta@kajaani.fi.

Lisätietoja
Sanna Heinonen
markkinointipäällikkö
044 714 7700
sanna.heinonen@kajaani.fi

Tiina Kaakinen
markkinointisihteeri
044 7100 113
tiina.kaakinen@kajaani.fi

 

 

 

Uusimmat