Olet täällä

7.8.2020 - 9:13

Kajaanin kaupungin poikkeusolojen aikainen palvelupuhelin palveli kajaanilaisia 31.7.2020 saakka

I sydän Kajaani vihreä
Puhelinpalvelun ja asiointiavun henkilökunta kiittää sydämellisesti yhteistyöstä ja toivottaa turvallista alkavaa syksyä kaikille kajaanilaisille. Huomioimalla turvavälit ja hyvän käsi- ja  yskimishygienian, niin pystymme pitämään tilanteen jatkossakin alueellamme hyvänä. Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja  asioidaan vain terveenä.

Palvelupuhelimessa on neuvottu, mistä yli 70-vuotiaat, riskiryhmään kuuluvat, sairaat ja karanteenissa olevat voivat saada apua kauppa- ja apteekkiasioiden hoitamiseen. Tarvittaessa myös Kajaanin kaupunki on tarjonnut maksutonta asiointipalvelua, jota ovat hoitaneet Kajaanin kaupungin omat työntekijät. Tuotteet on toimitettu asiakkaan ulko-ovelle. Kirjaston ja asiointipalvelun yhteistyönä kotiin on toimitettu myös kirjastoaineistoa.

Olemme saaneet mieleenpainuvia kommentteja siitä, kuinka iso apu meistä on ollut. Puhelinpalvelun ja asiointiavun henkilökunta kiittää sydämellisesti yhteistyöstä ja toivottaa turvallista ja lämmintä kesää kaikille kajaanilaisille, toteaa tapahtumasihteeri Satu Pyykkönen.

Suomen hallitus on purkanut suosituksen yli 70-vuotiaiden fyysisten kontaktien välttämisestä. Vaikka koronaepidemiaa koskevia rajoituksia on purettu, ei koronaepidemia ole vielä ohi. Lähikontakteissa on hyvä noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita; asioidaan terveenä, vältetään lähikontakteja, muistetaan käsihygienia, aivastetaan ja yskitään kertakäyttönenäliinaan tai kyynärtaipeeseen.

Kajaanin kaupungin verkkosivujen koronainfo sivustolle (www.kajaani.fi/korona) on koottu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta, palveluista ja toimintaohjeista Kajaanissa.

Lisätietoja: Hallintojohtaja Tuija Aarnio, puh. 044 710 0216, tuija.aarnio@kajaani.fi

Uusimmat

Kajaanin Vesi logo
25.11.2020
Vesihuoltopalveluista perittävät maksut on päivitetty Kajaanin Vesi -liikelaitoksen hin-nastoon 1.1.2021 alkaen. Hintojen korotusvaikutus talous- ja jätevesiliittymäisille kiinteistöille on...