Olet täällä

29.8.2018 - 13:22

Kajaani lahjoittaa tervetuliaisämpärin uusille ammattikorkeakouluopiskelijoille

Tervetuliaisämpäreissä on muun muassa siivoustarvikkeita.

Kajaanin kaupunki lahjoittaa Kajaanin ammattikorkeakoulun uusille perustutkinto-opiskelijoille tervetuliaisämpärin. Ämpäri sisältää tuotteita, joilla pääsee uudessa elämänvaiheessa alkuun. Kajaanin kaupungin vaakunatarralla koristellussa ämpärissä on muun muassa tiskiharja, tiskirätti, vessapaperirulla, hammasharja- ja tahna ja laastaripaketti. Mukana on tietysti Kajaanin kartta ja esitteitä, jotta kaupunki tulee tutuksi.

Lisäksi kaikki Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat kulttuuri- ja liikuntaseteleitä. Jokainen saa 5 euron arvoisia seteleitä kahdeksan kappaletta.

Ämpärit jaetaan perjantaina 31. elokuuta kampustapahtumassa kello 13 alkaen Kajaanin ammattikorkeakoululla.

Kaupunginhallitus päätti asiasta kesäkuussa. Päätöksen mukaan kaupunginhallitus varasi Kajaanin ammattikorkeakoulun perustutkinto-opiskelijoille liikunta- ja palveluseteleihin ja uusien opiskelijoiden tervetulotoivotukseen yhteensä 65 000 euroa. Summasta 36 000 euroa tulee Kasvua Kainuuseen ESR-hankkeesta.

Kajaanin kaupungin uuden strategian yhtenä teemana on ”Tulevaisuus nuorissa”. Kaupunki haluaa lisätä opiskelijamyönteisyyttä ja panostaa opiskelijoihin sekä parantaa Kajaanin vetovoimaisuutta.

Lisätietoja:

Risto Hämäläinen, 044 710 0217, risto.i.hamalainen@kajaani.fi

kehitysjohtaja, Kajaanin kaupunki

Mira Nukari, 044 986 4455, mira.nukari@kamk.fi

toiminnanjohtaja, Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Teemu Turunen, teemu.turunen@kamk.fi

puheenjohtaja, Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

 

 

 

Uusimmat