Olet täällä

12.4.2019 - 15:55

Janne Haverinen Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi

Kajaanin Teknologiakeskus ilmakuva
Kajaanin Teknologiakeskus Oy:öön on valittu toimitusjohtajaksi insinööri (YAMK) Janne Haverinen, joka aloittaa tehtävässä 13.5.2019. Haverinen jatkaa tehtävässä nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle alkukesän aikana. Tehtävää haki 25 henkilöä.

Janne Haverisella on ammattikorkeakoulun insinööritutkinnot rakennus- ja LVI-alalta. Hän on hankkinut täydennystä osaamiseensa myös rakennusterveysasiantuntijan, LVV-kuntotutkijan ja energiatehokkuuden koulutuksista.

Haverinen siirtyy Kajaanin Teknologiakeskus Oy:öön Kajaanin puolustushallinnon rakennuslaitokselta, jossa hän on työskennellyt kiinteistöpalvelupäällikkönä ja on vastannut mm. kiinteistöhoidon taloudesta, hallinnosta ja esimiestehtävistä. Haverinen on työuransa aikana toiminut monenlaisissa rakentamisen ja kiinteistöhoidon tehtävissä. Tehtäviin on sisältynyt uudis- ja saneerausrakentamista sekä kiinteistöjen kunnossapitoon ja -huoltoon liittyviä tehtäviä monipuolisesti.

Kajaanin kaupungin omistama Kajaanin Teknologiakeskus Oy tarjoaa asiakkailleen kasvutarpeiden mukaisia joustavia toimitiloja ja erilaisia palveluita. Noin 35.000 m2:n toimitilat sijaitsevat pääasiassa keskustan tuntumassa sijaitsevan Teknologiapuiston alueella sekä kaupungin keskustassa. Tiloissa toimii tänä päivänä kaikkiaan 100 yritystä.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu mm. toimitilojen vuokraamiseen, isännöintiin ja rakennuttamiseen liittyvät asiat. Teknologiakeskus on osa kaupungin elinkeinopolitiikkaa ja tältä osin toimitusjohtajan tehtävänä on osallistua elinkeinotoimintojen kehittämiseen. Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu vastata myös Kajaanin Elokuvakeskus Oy:n ja KOY Teknologiapuiston Yhteishallin johtamisesta.

Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja Jari Tolonen, puh. 044 710 0303 tai jari.tolonen(at)kajaani.fi.

Uusimmat