Olet täällä

10.8.2018 - 13:44

Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä liikenteen poikkeusjärjestelyjä

Jäähallin läheisyydessä kaadetaan puita sähkölinjojen siirron vuoksi.
Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä on menossa työmaita, jotka aiheuttavat poikkeuksia liikkumiseen ja liikenteeseen.

Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä on menossa työmaita, jotka aiheuttavat poikkeuksia liikkumiseen ja liikenteeseen. Jäähallin läheisyydessä siirretään sähkölinjoja, minkä vuoksi puustoa joudutaan poistamaan. Samalla tehdään maatöitä. Työmaa-alue on rajattu turvallisuuden takaamiseksi, mikä vaikuttaa alueella liikkumiseen.

Kajaanihallin monitoimikentän rakentaminen jatkuu hallin salaojien uusimisella sekä alapihan rakentamisella. Tämän vuoksi alueelle ei päästetä autoja. Autot tulee pysäköidä Ratakadun varteen. Hallin sisäänkäyntinä käytetään pääovea. Alaovi on suljettu rakentamisen aikana.

 

 

Uusimmat

Kajaanin tiedotuslehti
23.5.2019
"Kajaanin kaupunki on hyvä paikka asua. Kajaani on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki palvelut ja paikat ovat saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan vaivalla...
Nuorisotalo wanha vesilaitos
21.5.2019
Kajaanin kaupunki ilmoittaa myytäväksi niin sanotun Nuorisotalo Wanha vesilaitos -rakennuksen. Se sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 1b.
Eduskuntavaalit 2019 banneri (Jukka Laukkanen)
16.5.2019
Vuoden 2019 europarlamenttivaalit toimitetaan kaikissa jäsenvaltioissa vaaliajanjaksolla 23.-26.5.2019. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 26.5.2019...