Olet täällä

10.8.2018 - 13:44

Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä liikenteen poikkeusjärjestelyjä

Jäähallin läheisyydessä kaadetaan puita sähkölinjojen siirron vuoksi.
Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä on menossa työmaita, jotka aiheuttavat poikkeuksia liikkumiseen ja liikenteeseen.

Jäähallin ja Kajaanihallin ympäristössä on menossa työmaita, jotka aiheuttavat poikkeuksia liikkumiseen ja liikenteeseen. Jäähallin läheisyydessä siirretään sähkölinjoja, minkä vuoksi puustoa joudutaan poistamaan. Samalla tehdään maatöitä. Työmaa-alue on rajattu turvallisuuden takaamiseksi, mikä vaikuttaa alueella liikkumiseen.

Kajaanihallin monitoimikentän rakentaminen jatkuu hallin salaojien uusimisella sekä alapihan rakentamisella. Tämän vuoksi alueelle ei päästetä autoja. Autot tulee pysäköidä Ratakadun varteen. Hallin sisäänkäyntinä käytetään pääovea. Alaovi on suljettu rakentamisen aikana.

 

 

Uusimmat

tiedotepohja20keltainen.jpg
22.3.2019
Kainuulaiset yritykset ja kajaanilaiset yhdistykset voivat hakea kuntalisää kajaanilaisten pitkäaikaistyöttömien tai alle 30-vuotiaiden nuorten työllistämiseen sekä työttömien työnhakijoiden...
Eduskuntavaalit 2019 banneri (Jukka Laukkanen)
18.3.2019
Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Vaalien ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3. - 9.4.2019 ja ennakkoäänestys...