Olet täällä

28.6.2016 - 14:04

Innovaatioseteli käyttöön yrityksille syksyllä - KAMK valmistautuu palveluntuottajaksi

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Työ - ja elinkeinoministeriö ottaa käyttöön innovaatiosetelin, joka on tarkoitettu mikro- sekä pk-yrityksille. Kohderyhmänä ovat erityisesti ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta hakevat yritykset. Innovaatiosetelin käytännön toteutuksesta vastaa Tekes.

Seteli on arvoltaan 5 000 €. Yritys voi setelillä ostaa innovaatiotoimintaan liittyviä asiantuntijapalveluja valitsemaltaan palveluntarjoajalta. Palveluntuottajalla tulee olla sellaista erityisosaamista ja asiantuntemusta, jota setelin saajalla ei ole. Kajaanin ammattikorkeakoulu hakee palveluntuottajaksi.

Kajaanin ammattikorkeakoulu valmistelee innovaatioseteliin soveltuvia palveluita. “Seteli on erittäin merkittävä uusi instrumentti niin yrityksille kuin Kajaanin ammattikorkeakoululle yritystoiminnan kehittämiseksi”, toteaa Kajaanin ammattikorkeakoulun kehitysjohtaja Mikko Keränen.

”Kaupallistamiseen ja tuotekehitykseen liittyvä vahva osaamisemme antaa hyvän pohjan kehittää innovaatioseteliin soveltuvia palveluja. Haemme innovaatiosetelin palveluntuottajaksi ja kehitämme palveluitamme niin että yrityksille on tarjolla innovaatioseteliin soveltuvia tarvelähtöisiä palveluratkaisuja heti syksyllä.”  

Työ- ja elinvoimaministeriön tiedote: http://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/innovaatioseteli-kokeiluna-kayttoon-syksylla

Lisätietoja:

Mikko Keränen, kehitysjohtaja TKI
mikko.keranen@kamk.fi
p. 044 7101620

Uusimmat