Olet täällä

20.4.2018 - 8:10

Helka-Maria Kinnunen Suomen Teatterit ry:n hallitukseen

Helka-Maria_Kinnunen_mv_Kuva_Ia_Samoil.jpg
Hallituksen jäsenenä Kinnunen haluaa edistää teatterin monimuotoisuutta.

– Teatteri saavuttaa tulevaisuudessa yhä paremmin erilaiset katsojaryhmät ja kehittyy edelleen taidemuotona, kun se säilyttää herkät tuntosarvensa ihmisten tuntoihin ja ajassa tapahtuviin ilmiöihin, toteaa Kinnunen.

– Täsmätehtäväni on pohjoisten teattereiden ja alueteatterin puolesta puhuminen, etenkin tilanteessa, jossa kulttuurin valtionrahoituksen uudistus on kesken.

Sosiaalineuvos Maija Perho valittiin jatkokaudelle järjestön puheenjohtajaksi. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Kajaanin kaupunginteatterin johtaja Helka-Maria Kinnunen, Tampereen Teatterin hallituksen puheenjohtaja Päivi Myllykangas ja Helsingin kaupunginteatterin hallituksen jäsen Sini Jokinen. Lisäksi jatkokaudelle valittiin Tanssiteatteri Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi.

Hallituksen jäseninä jatkavat Turun kaupunginteatterin johtaja Mikko Kouki, Rauman kaupunginteatterin toimitusjohtaja Harri Natunen, Seinäjoen kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Mäkelä, Kuopion kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Leila Savolainen ja Svenska Teaternin johtaja Joachim Thibblin.

Suomen Teatterit ry (STEFI) on suomalaisten ammattiteattereiden edunvalvonta- ja työnantajajärjestö, joka työskentelee jäsenteattereidensa toimintaedellytysten turvaamiseksi ja hyvän teatterin tekemisen mahdollistamiseksi Suomessa.

Uusimmat