Olet täällä

9.1.2020 - 12:29

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on alkanut

kamk_kampus_ilmakuva.jpg
Kevään ensimmäisessä yhteishaussa 8.-22.1.2020 haetaan englanninkielisiin koulutuksiin ja Taideyliopiston koulutuksiin.

Huomioi, että englanninkielisiin koulutuksiin voi hakea vain tammikuun yhteishaussa. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tarjolla viisi englanninkielistä koulutusta:

• Bachelor´s Degree in International Business
• Bachelor´s Degree in Sports and Leisure Management
• Bachelor's Degree in Tourism
• Bachelor's Degree in Esports Business
• Master´s Degree in International Business Management

Englanninkielisessä Liikunnanohjaajakoulutuksessa liikunta-alan ammatillista osaamista täydentävät liiketoimintaosaamisen opinnot. Restonomikoulutuksessa matkailualan asiantuntemus syventyy hyvinvointi- ja luontomatkailun osaamisella. International Business –koulutuksessa opinnot keskittyvät kansainväliseen liiketoimintaan. Esports Business –koulutuksen keskiössä on myös kansainvälinen liiketoiminta, mutta opintojaksoihin tuodaan e-urheilun näkökanta. Koulutuksesta valmistunut voi toimia esimerkiksi erilaisten e-urheiluun liittyvien projektien ja tapahtumien parissa, valmentajana tai markkinoinnin ammattilaisena.

Yhteistyökorkeakoulumme eri puolilla maailmaa tarjoavat lisäksi mahdollisuuden täydentää opiskeltavan alan asiantuntemusta opiskelijavaihdon kautta.

Master´s Degree on International Business Management on englanninkielinen Master -tason koulutus. Koulutuksen sisällöissä painottuvat mm. strateginen johtaminen, globaalit talouden ilmiöt sekä uusien teknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa tutkinnon suorittaneille valmiudet oman alan vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin nopeasti muuttuvassa globaalissa ympäristössä.

Tällä hetkellä KAMKissa opiskelee reilut 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 40 eri maasta. Englanninkielisessä koulutuksessa opiskelu tukee työelämässä tarvittavien kansainvälisyys-, kieli- ja kulttuuriosaamisen kehittymistä.  Kansainvälistä ilmapiiriä tukevat myös koulutuksissa suomalaisten ja ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi opiskelevat vaihto-opiskelijat yhteistyökorkeakouluista eri puolilta maailmaa.

Lisätietoa koulutuksista www.kamk.fi.

Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut
p. 044 7101 229

admissions(at)kamk.fi

Uusimmat