Olet täällä

30.4.2020 - 10:35

Estetään viruksen leviäminen – vietetään vappua kotona

Valtä oleskelua ja kokoontumisia puistoissa kyltti
Kajaanin kaupunki toivottaa hyvää ja vastuullista vappua!

Kajaanin kaupunki pyytää kaupunkilaisia vappuna välttämän puistoalueilla, toreilla ja muillakin yleisillä alueilla oleskelua ja kokoontumisia koronatilanteen vuoksi. Julkiset kokoontumiset on valtioneuvoston linjauksella rajattu kymmeneen henkilöön ja suositeltu välttämään tarpeetonta oleskelua yleisellä paikalla. On tärkeää, että annettuja suosituksia noudatetaan ja vältetään sosiaalisia kontakteja. Poliisi valvoo, että kokoontumisrajoituksia noudatetaan.

Kajaanin kaupunki suosittelee viettämään tänä vuonna erilaista vappua. Vappua voi juhlia esimerkiksi turvallisesti kotona ja pitämällä yhteyttä läheisiin ja ystäviin sähköisten välineiden avulla.

Kajaanin kaupunki asentaa kylttejä, joissa muistutetaan välttämään alueilla oleskelua ja kokoontumisia koronatilanteen vuoksi ja toivotetaan hyvää ja vastuullista vappua kaikille.

Kajaanin kaupunki vetoaa, että aikuiset seuraavat myös lasten ja nuorten tekemisiä sekä ohjeistavat heitä lähikontaktien välttämisen tärkeydestä.

Kajaanin kaupunki toivottaa hyvää ja vastuullista vappua!

Lisätietoja kaupungininsinööri Matti Nousiainen, p. 044 710 0176 ja tekninen johtaja Jussi Heikkinen, p. 044 7100 263.

Vinkkejä virtuaalivapun viettämiseen etänä

Virtaa mielen ja kehon jaksamiseen -osioon on koottu muun muassa liikuntavinkkejä, virtuaalista kulttuuria, puuhaideoita, lukuvinkkejä ja mielen hallintaan liittyviä palvelulinkkejä. Osiossa on nostettu esille erityisesti kajaanilaisia ja kainuulaisia toimijoita: http://www.kajaani.fi/fi/virtaajaksamiseen

Vappua ei ole peruttu – sitä vietetään tänä vuonna kotona ja virtuaalisesti! Virtuaalivapun viihdyttävimmät livelähetykset ja vappuvinkit: https://virtuaalivappu.fi

Uusimmat