Olet täällä

Synttäripaketti

Vepen synttäripaketti

Kaukavesi on erinomainen paikka juhlia myös syntymäpäiviä. Vepe K. Waakun synttäripaketti sisältää valmiin kattauksen kaikenlaista hauskaa ja ikimuistoista, ohjatun ohjelman allasosastolla sekä synttärikestit kokoustiloissa. Juhlaohjelma rakennetaan synttärivieraiden iät ja mahdollisuuksien mukaan myös muut toiveet huomioiden.

Synttäripaketin sisältö

Juhlaseurueen vastaanotto Kaukaveden pääaulassa sekä rannekkeiden lataaminen. Vepe K. Waakun johdolla siirrytään puku- ja pesutiloihin sekä allasosastolle.

Ohjelmat allasosastolla 1,5 h

1. Spläts! 6-7 -vuotiaille
2. Blumbs! yli 8 -vuotiaille
3. Spläts & Blumbs, jos ryhmässä eri-ikäisiä syntymäpäivävieraita

Ohjelma altaalla sisältää osallistujien uimataidoista ja iästä riippuen

Ohjattu aloitus opetusaltaalla 30 min.
Uimataitoa kehittäviä pelejä ja leikkejä
Vapaata polskintaa ja esimerkiksi aikaa vastaan kisailua liukumäessä
Uimataidon mukaisia ohjattuja aktiviteetteja, esim. sukelluksia ja ponnahduslautahyppyjä

Kakut ja karkelot kokoustiloissa noin 60 min.

Vepe K. Waakun johdolla onnittelulaulu
Kakut ja muut karkelot ennakkoon varauksen yhteydessä sovitun mukaisesti.
Ryhmäkuva juhlavieraista Vepen kanssa (kuva toimitetaan myöhemmin sähköpostiin)

Huomioitavaa!

Synttäripaketin tilaajalta edellytetään, että juhlijoiden mukana tulee kaksi täysi-ikäistä valvojaa (nainen ja mies), jotka ovat läsnä sekä allasosastolla että kokoustiloissa. Mikäli synttärivieraiden mukana allasosastolla on uimataidottomia tai alle 6-vuotiaita lapsia, täysi-ikäisen valvojan läsnäolo vedessä on välttämätöntä. Huomioitavaa on, että allasosastolla voi olla muitakin samanaikaisia käyttäjiä eli kyse ei ole yksityistilaisuudesta.

Ryhmien koot ja ohjaajat

Kaukaveden puolesta ryhmiä on ohjaamassa yksi henkilö, kun ryhmässä on 1-10 lasta. Ryhmäkoon kasvaessa myös ohjaajien määrää lisätään. Ohjaajien tehtävänä on vastata yleisestä turvallisuudesta synttärijuhlien aikana. Synttärijuhlat Kaukavedessä on ryhmätilaisuus, jossa synttäriseurue liikkuu allastiloissa ohjatusti.

Tarjoilut

Allasosaston jälkeiset tarjoilut voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta. Varauksen yhteydessä on hyvä kertoa mahdollisista ruoka-aineallergioista ja muista huomioitavista asioista. Tarjoiluvaihtoehdoista lisätietoa varauksen yhteydessä.

Hinta, varaukset ja lisätietoa

1-6 juhlijaa 150 €
7-20 juhlijaa 25 €/juhlija

Varaukset viimeistään kolmea viikkoa ennen tapahtumaa. Kaukaveden palvelupiste, puh. 044 421 4097. Varauksen yhteydessä kirjataan ylös kaikki onnistunutta juhlaa varten tarvittavat tiedot ja sovitaan tarkemmin järjestelyistä. Kysy lisää, niin annamme mielellämme lisätietoja.

 

Viimeksi muokattu

15.5.2017