Olet täällä

Liikuntalaitokset

 

Puhtaanapitopalvelut liikuntalaitoksissa

 

Puhtaat ja turvalliset tilat luovat viihtyisän toimintaympäristön. Ympäristöystävälliset tuotteet ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimivat yhteistyökumppanit tukevat omalta osaltaan vastuullisuutta. Tilat pidetään puhtaina vuoden ympäri.

Kahvilat

 

Kahviot ja aulapalvelu

 

Mamsellin kahvioista saat pientä purtavaa ja juotavaa taukohetkiin. Valikoimista löytyy kahvia, teetä ja kaakaota, täytettyjä leipiä ja sämpylöitä, makeaa kahvileipää, virvokkeita, jäätelöä ja makeisia.

Pidämme huolta

 

Pidämme huolta

 

Kajaanin kaupungin Kajaanin Mamselli -liikelaitos tarjoaa tasokkaita ateria- ja puhtaanapitopalveluita.

Mamselli tarjoaa päivittäin noin 11 500 ateriaa ja pitää kiinteistöjä puhtaana noin 135 000 m² alueella. Mamsellissa työskentelee noin 220 työntekijää 85 eri toimipaikassa.

 

kaukametsantilaustarjoilut.jpg

 

Kokous- ja tilaustarjoilut

 

Herkulliset ja näyttävät kokoustarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin saatte kätevästi meiltä. Tiedustelut ja tilaukset kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin suoraan yksikköön, jotta varmistamme tilaisuutenne onnistumisen jo heti alusta lähtien.

Kotiateriapalvelu

 

Kotipalveluateriat

 

Ruoan ulkonäkö, tutut maut ja tuoksu parantavat ikäihmisten ruokahalua ja houkuttelevat syömään sekä vahvistavat makuaistimuksia. Palvelun tarkoituksena on tukea kotona jaksamista ja antaa voimaa päivittäisiin askareisiin. Kotiateriasta asiakas voi saada kolmasosan päivittäisestä energiantarpeestaan. Päivittäin on tarjolla kaksi lounasvaihtoehtoa Kajaanin alueella.

Ateriapalvelut terveyskeskus

 

Ateriapalvelut sairaalassa ja terveyskeskuksessa

 

Monia sairauksia ehkäistään ja hoidetaan ravitsemuksen keinoin. Ravintokeskus tarjoaa potilaille heidän sairaalassa tai terveyskeskuksessa oloaikanaan aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan.  Ruoka tuottaa mielihyvää ja ateriat ovat päivän kohokohtia monelle potilaalle.

Lounasravintolat

 

Ateriapalvelut lounasravintoloissa

 

Lounasravintolaan ovat tervetulleita niin työpaikkaruokailijat kuin päiväsaikaan kaupungilla asioivatkin. Odotettu lounashetki piristää.

Oppilaitokset

 

Ateriapalvelut oppilaitoksissa

 

Opiskelijat saavat tarvitsemansa energian oppimiseen opiskelijalounaalta. Suomalaisista ja lähialueen raaka-aineista valmistettu lounas, houkutteleva salaattipöytä ja leipävalikoima auttavat opiskelijoita kokoamaan monipuolisen aterian. Kasvisruokailijat voivat täydentää lounaansa proteiinilisällä.

Sivut