Olet täällä

Tapahtuma-aluekortti - Vimpelin temppukenttä

Vimpelin temppukenttä
Vimpelin temppukenttä

Kuvaus alueesta ja sijainti

Vimpelinlaakson urheilukeskuksen läheisyydessä sijaitseva noin 18 000 m2 sorakenttä.  Vieressä Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kainuun ammattiopisto sekä pallohalli. Kenttä sijaitsee Opintien ja Kuntokadun risteyksen, katuosoite on Kuntokatu 7.  Sijainti karttalinkkinä.

Hinnoittelu

Hinnoittelu sopimuksen ja käyttötarkoituksen mukaan. Tiedustelut varaustoiminnasta vastaavalta: Vimpelinlaakson urheilukeskus, puh. (08) 6141 290 tai 044 7100 274 tai urheilukeskus(at)kajaani.fi.

Tapahtumasuositukset

Soveltuu monenlaisiin runsaasti tilaa vaativiin tapahtumiin kuten avoimiin tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin.  Alueella järjestetään muun muassa sirkus- ja tivolitapahtumia. Alue on normaalisti parkkialueena.

Pinnat ja rakenteet

Sorakenttä, joka on hieman kalteva. Lanataan tarvittaessa tasaisemmaksi.

Käytön rajoitukset

Alueeseen liittyy lämmityspistorasioilla varustettu parkkialue, joka rajaa tapahtuma-aluetta. Alueella ei ole vesi – tai sähköpisteitä, joten niiden hankinta on hoidettava muualta. Lisätietoja saa varaustoiminnasta vastaavalta. Kuntokatu pidettävä normaalitilanteissa avoinna liikenteelle.

Lupajärjestelyt ja käytössä huomioitavaa

Viereinen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu ja ojitettu metsänraja rajaavat aluetta. Viereisen Vimpelinlaakson urheilukeskuksen tapahtumat voivat rajoittaa kentän käyttöä mikäli samaan aikaan on meneillään jokin suurtapahtuma esimerkiksi yleisurheilukilpailut. Yleisötapahtuman järjestäjän tulee huolehtia tapahtuman tarvitsemista luvista ja ilmoituksista, kuten tilapäisten liikennejärjestelyjen päätöksestä, meluilmoituksesta ja jätehuollosta. Katso lisätiedot Yleisötilaisuuden järjestäminen.

Veden ja sähkön saatavuus

Alueella ei ole erillisiä sähkö- tai vesipisteitä. Tarvittaessa Vimpelinlaakson urheilukeskuksesta on mahdollista saada vettä. Suurempaan vedentarpeeseen tiedustelut Kajaanin vesi – liikelaitokselta puh. (08) 6155 2949 tai kajaaninvesi(at)kajaani.fi. Sähköntarpeessa tiedustelut paikallisesta sähköyhtiöstä: Loiste Oyj, puh. 0800 9 2000 ja https://www.loiste.fi/.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Matkaa keskustasta on noin 2 km. Kenttä sijaitsee lähellä Sotkamontietä (alle 1 kilometri), joka on vilkkaasti liikennöity väylä, lue lisää Liikenneyhteyksistä. Matkaa linja-autoasemalle on noin 1,3 km ja rautatieasemalle 1,7 km. Kentän laidalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Mahdollisuus pysäköidä myös Vimpelinlaakson urheilukeskuksen läheisille parkkialueille noin 500 metrin päähän tai Kuntokadun varteen.

Varaaminen

Varaustoiminnasta vastaa Vimpelinlaakson urheilukeskus, puh. (08) 6141 290 tai 044 7100 274 tai urheilukeskus(at)kajaani.fi.

Tarkemmat tapahtumajärjestämiseen liittyvät luvat ja ilmoitukset, ks.

Yleisötilaisuuden järjestäminen


Vimpelin temppukenttä
Vimpelin temppukenttä
Ilmakuva