Olet täällä

Tapahtuma-aluekortti - Siikapuronpuisto

Siikapuronpuisto
Siikapuronpuisto

Kuvaus alueesta ja sijainti

Siikapuronpuisto on teknologiateollisuus alueella Kajaanin Petäisenniskassa sijaitseva avoin puistoalue. Aluetta rajaavat oja, metsä ja teollisuusalue. Avointa nurmialuetta on yli 13 000m2. Puiston katuosoite on Takojankatu 20. Sijainti karttalinkkinä.

Hinnoittelu

Kaupungin yleisien alueiden ja katualueiden vuokrahinnasto, kts. maksurakennetaulukko sekä alueiden maksuluokituskartta. Lisätietoja antaa varaustoiminnasta vastaava.

Tapahtumasuositukset

Alue soveltuu suuriin yleisötapahtumiin, avoimiin tapahtumiin, suljettuihin pääsymaksullisiin tapahtumiin ja puistotapahtumiin. Puistossa järjestetään suosittu musiikkitapahtuma Kaupunkifestivaali.

Pinnat ja rakenteet

Nurmipintainen puisto, josta suurin osa on lähes tasaista aluetta. Puiston läpi kulkee muutama sorakävelytie. Ympärillä sijaitsee teollisuusaluetta ja länsipuolella on oja. Itäreunastaan puisto on kumpuilevaa. Puistoteiden varrella sijaitsee muutamia valopylväitä.

Käytön rajoitukset

Tapahtuman järjestäjä vastaa pinnoille aiheutuneista vahingoista, rakenteita ei saa vahingoittaa.

Lupajärjestelyt ja käytössä huomioitavaa

Ennen tapahtumaa on suositeltavaa suorittaa katselmus alueen käytöstä. Alueen siivoamisen järjestäminen ja tarvittavat luvat sekä ilmoitukset ovat järjestäjän vastuulla. Suurtapahtumat vaativat aina muun muassa tilapäisten liikennejärjestelyjen päätöksen. Katso lisätiedot Yleisötilaisuuden järjestäminen. Ilmoitus tapahtumasta aiheutuvista haitoista tai erityisjärjestelyistä alueen yrittäjille.

Veden ja sähkön saatavuus

Alueella ei ole sähkö- tai vesipisteitä. Sähköntarpeeseen tiedustelut paikallisesta sähköyhtiöstä: Loiste Oyj, puh. 0800 9 2000 ja https://www.loiste.fi/.

Vedentarpeeseen tiedustelut Kajaanin vesi – liikelaitokselta puh. (08) 6155 2949 tai kajaaninvesi(at)kajaani.fi.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Matkaa keskustaan on noin 3km, linja-autoasemalle noin 3km ja rautatieasemalle noin 2,6km. Hyvät kulkuyhteydet ajoneuvoille ja kevyelle liikenteelle. Lue myös joukkoliikenteen Liikenneyhteyksistä. Suurtapahtuman yhteydessä voi olla suositeltavaa järjestää kuljetuksia keskustasta. Alueen yrityksillä on suuria parkkialueita. Tapahtuman järjestäjä voi halutessaan sopia niiden käytöstä alueen yrittäjien kanssa.

Varaaminen

Aluetta voi hakea vuokrattavaksi sähköisesti tai vuokrasopimuslomakkeella: http://www.kajaani.fi/fi/palvelut/katualueen-vuokraaminen

Lisätietoja kaupungin yleisalueiden vuokraamisesta: Pekka Kolehmainen, puh. 044 7100 651 ja pekka.kolehmainen(at)kajaani.fi

Mikäli tapahtuma vaatii maanomistajan luvan (esim. yleis- tai tiealueiden käyttö kulttuuritapahtumaan korvauksetta), viranhaltijapäätökset ja lisätietoja: Matti Nousiainen, puh. 044 7100 176 ja matti.nousiainen(at)kajaani.fi.

 

Tarkemmat tapahtumajärjestämiseen liittyvät luvat ja ilmoitukset, ks.

Yleisötilaisuuden järjestäminen


Siikapuronpuisto
Kantakartta

Kantakartta 

Ilmakuva