Olet täällä

Pelastetaan äiti

Pelastetaan Äiti on yhden naisen kiertävä lastenteatteriesitys, jossa näyttelijä puvustuksineen, tarpeistoineen sekä lavasteineen tulee ja rakentaa teatterin paikan päälle

Markku Hoikkala - Otso Kautto

PELASTETAAN ÄITI

Kajaanin ensi-ilta 13.11.2015 Sissilinnassa
Ensi-aamu 3.9.2015 Taulumäen päiväkodissa Varkaudessa

Pelastetaan äiti. Kuva Sari Kaurola

Äiti maalaa. Äiti on niin Sinisen lumoissa, ettei näe eikä kuule mitään. Ei edes silloin kun Tyttö huutaa: äiti tuu kattomaan! Ja voi ei. Äiti jää Siniseen tauluun vangiksi! Onneksi Tyttö on rohkea ja lähtee etsimään keinoa jolla pelastetaan äiti. Seikkailu on hassu ja vain ihan vähän jännittävä ja Tyttö tapaa matkallaan monta uutta tuttavuutta. Lopulta, yleisönkin avustuksella, äiti saadaan pelastettua Sinisen lumoista.

- Voi Äiti! Me pelastettiin sut!
- Voi Kulta! Kiitos!

Pelastetaan Äiti on yhden naisen kiertävä lastenteatteriesitys, jossa näyttelijä puvustuksineen, tarpeistoineen sekä lavasteineen tulee ja rakentaa teatterin paikan päälle. Hahmoja on monta: äiti, tyttö, sammakko, kameli, merirosvo ja niin edelleen, mutta esiintyjiä vain yksi. Esityksessä kenkä saattaa muuttua sammakoksi ja liina mereksi – aivan kuin lasten leikeissäkin.
Lapsikatsoja voi seurata tarinaa seikkailuleikkinä, aikuinen näkee ehkä toisenkin tason; kysymyksen vanhemmuudesta, läsnäolosta, pysähtymisestä lapsen hetkeen.

Ohjaus Kari Suhonen
Näyttämöllä Eeva Aitta

Esitykseen liittyy yleisötyöpaketti.

Tilattavissa kiertueelle.
Tiedustelut ja tilaukset
eevaaitta(at)gmail.com
puh. 044 421 4053

Kajaanin kaupunginteatterin ja Varkauden Teatterin yhteistuotanto

Esitykset Sissilinnassa 2016
Pe 12.2. klo 18   
La 13.2. klo 14      
Pe 19.2. klo 18   
La 20.2. klo 14   

Kesto noin 40 min.
Suosittelemme 3–8-vuotiaille.
Liput 10/5 e