Olet täällä

Työllisyysavustukset

Kajaanilaisille yhdistyksille ja järjestöille tarkoitetut työllisyysavustukset ovat haettavana 18.1.–8.2.2017. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 8.2.2017 klo 15. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Avustusta myönnetään yhdistysten toimintaan, joka kohdistuu suoraan kajaanilaisten työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistämiseen.

Avustushakemuksen jättämisen yhteydessä mukaan liitetään kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, edellisen vuoden toimintakertomus ja yhdistyksen vahvistetut säännöt.

Määräaikaan mennessä saapuneiden hakemusten osalta Kajaanin kaupunginhallituksen työllisyystyöryhmä tekee päätöksen myönnettävistä avustuksista vuodelle 2017. Avustuksiin käytettävä määräraha on sidoksissa Kajaanin kaupungin vuoden 2017 hyväksyttyyn talousarvioon.

 

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisellä avustushakulomakkeella. Jos hakemuksen tekeminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa alla olevan pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani 

 

Työllisyystyöryhmän 17.5.2017 päätöksellä vuonna 2017 avustettavat yhdistykset ovat: Etnika-Kainuu ry, Kainuun Nuotta ry, Kajaanin työvoimayhdistys ry, Kapova ry, Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry ja Spartak Kajaani ry. Avustusten myöntämisen pohjalta kaupunki ja em. yhdistykset ovat sopineet kumppanuusperusteisesta yhteistyöstä.

 

Person in charge

Viimeksi muokattu

20.6.2017