Olet täällä

Leikkikerhotoiminta

Metsäleikkejä. Kuva: Jonna Kallunki

Kerhotoimintaa järjestetään Kajaanin kaupungin päivähoidon eri alueilla palvelun kysynnän mukaan kahtena päivänä viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Leikkikerhossa ei tarjota välipalaa, vaan tuodaan omat eväät. Toimintakausi on syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Leikkikerhomaksu määräytyy kuten varhaiskasvatuksen asiakasmaksu. Leikkikerhomaksu on 17% täysiaikaisesta varhaiskasvatusmaksusta.

Leikkikerhon aikana lapset kuuluvat Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden vakuutuksen piiriin. Leikkikerhojen ohjaajina toimivat lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat. Vastaavina kerhotoiminnan ohjaajina toimii Silmun tiimi: lastentarhanopettajat Kati Tuulenkari ja Elina Kilpeläinen.

Leikkikerhotoimintaan haetaan sähköisesti varhaiskasvatushakemuksella. Leikkikerhohakemukseen valitaan hoitomuodoksi osapäivähoito ja lisätietoihin kirjoitetaan, että haetaan leikkikerhotoimintaan.

Keskusta
Silmu, Seminaarinkatu 2, Yliopiston kampusalue, Kati Tuulenkari ja Elina Kilpeläinen, 044-7100 016
Tiistaina ja torstaina klo 8.45-11.45

Kuurna
Musiikkiopisto, Koskikatu 2, p. 044-7100 230
Leikkikerho Vikkelät 1: maanantaina ja torstaina klo 8.30-11.

TERVETULOA MUKAAN!

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö
Puhelinnumero(t): 
0447100558
Varhaiskasvatustoimintaan hakeminen, esiopetukseen ilmoittautuminen, leikkikerhotoiminta, kunnalliset päiväkodit, erityisvarhaiskasvatus, esiopetus, perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta, lapsen hoitaminen kotona, yksityisen hoidon tuki ja kuntalisä
Sähköpostiosoite: 

Viimeksi muokattu

24.8.2020