Olet täällä

Työpajatoiminta

Kumppaniksi ry. on Kajaanin kaupungin, Sotkamon ja Ristijärven kuntien ylläpitämä yhdistys, joka tarjoaa asiakkailleen työllistymiseen ja koulutukseen tähtäävää valmennusta ja koulutusta.

Kajaanin kaupunki ostaa työpajapalvelut Kumppaniksi ry:ltä. Kaupungin ja Kumppaniksi ry:n sopimuksessa edellytetään, että valmentautujia on vuodessa 150, joista puolet on oltava alle 29-vuotiaita nuoria.

Toiminta edistää asiakkaiden kuntoutumista ja sijoittumista normaaliin koulu- tai työelämään.

Kumppaniksi ry. on toimintaperiaatteeltaan läpikulkupaikka, jossa työskentelyaikana asiakkaan tavoitteet tarkentuvat. Tavoitteena on, että kuntoutus- tai valmennusjakson päätyttyä, asiakkaalla on seuraava, hänen sen hetkisten voimavarojensa mukainen sijoittumispaikka selvillä.

Kumppaniksi ry:ltä löytyy monipuolisesti palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan, kuten Starttivalmennukset, työstartit, toimintakykyselvitykset sekä Kelan palvelut.

Työvalmentajan ohjauksessa tehtävä tuotannollinen työ on tärkeä osa asiakkaiden valmentautumista ja kuntoutumista kohti työelämää. Kunkin valmentautujan työtehtävät sovitetaan vastaamaan hänen taitojaan ja sen hetkisiä voimavarojaan, eivätkä työt vaadi aloitettaessa ko. alan koulutusta tai erityisosaamista.

Työpajalta löytyy Auto- ja metalli-, ATK-, kahvio-, puu ja rakennus-, tekstiili-, sekä toimisto-osastot.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Markku Niskanen

p. 044 7100 342
markku.niskanen(at)kumppaniksi.fi

Vienankatu 5 - 7
87100 Kajaani

www.kumppaniksi.fi

 

Viimeksi muokattu

7.10.2016