Olet täällä

Nuoriso

kädet1

 Nuorisotyö tukee nuorten kasvua ja kansalaisvalmiuksia kodin ja koulun rinnalla. Nuorisotyö ennaltaehkäisee ja vähentää eriarvoisuuden kasvua kasvavan sukupolven keskuudessa. Teemme työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Toiminnassa on mukana eri yhteistyötahoja ja kolmannen sektorin toimijoita.

Kajaanin kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut
Asemakatu 2
87100 Kajaani

 

HUOM! PÄIVITYS 24.2.2020!
Tubetour -lippuja on vielä jonkin verran ja ne jaetaan Kajaanihallilla, Ratakatu 2 Kajaani, 25.2. klo 8:00 alkaen! Jos siis et ehtinyt saada lippua, mene Kajaanihallille!

Tubetour 29.2.2020 ryhmäkuva ja juliste

TubeTour-show karauttaa kiertueelle jo viidettä vuotta, saapuen myös Kajaaniin!

Suomen suosituimpien tubettajien oma kiertue TubeTour järjestetään nyt viidettä vuotta peräkkäin. Juhlavuoden kunniaksi odotettu turnee kattaa Suomen isommin ja laajemmin kuin koskaan.

Mukana on telkkaristakin tuttu viihdyttäjä Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, lifestyle-tubettajat ILONA ja Mikirotta, energinen Tube-suosikki ZoneVD sekä valloittava hulivilikaksikko NikojaSanttu. Vuorovaikutteisen ja vauhdikkaan lavashown jälkeen fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa Meet & Greet -osiossa.

Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa. Maksuton Kajaanin tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti kainuulaisille lapsille ja nuorille. Lippuja on 2 000 kpl ja ne jaetaan ensisijaisesti Kajaanin ja Kainuun alueella

TubeTour 5 -vuotisjuhlakiertue saapuu Kajjaaniin karkauspäivänä lauantaina 29.2.2020 klo 15.00. Tapahtumapaikkana on Kajaanihalli, Ratakatu 2, 87100 Kajaani.

Karkaa siis Kajjaaniin ja Kajaanihalliin karkauspäivänä!

HUOM! PÄIVITYS 24.2.2020!
Tubetour -lippuja on vielä jonkin verran ja ne jaetaan Kajaanihallilla, Ratakatu 2 Kajaani, 25.2. klo 8:00 alkaen! Jos siis et ehtinyt saada lippua, mene Kajaanihallille!

Viimeksi muokattu

25.2.2020