Olet täällä

Vimpelinlaakson urheilukeskus

Futis

Yleisurheilukentällä on mahdollisuus harrastaa ja kokeilla eri lajeja; myös urheiluvälineitä on lainattavissa paikan päällä. Jalkapalloilijoiden käytössä on kaksi luonnonnurmikenttää; päänurmella on myös iltavalaistus. Lisäksi alueella on kesäisin neljä asfalttipintaista tenniskenttää ja  luonnonjääkaukalo talvisin. Urheilukeskuksen huoltorakennuksesta löytyy  kahvilatilat, joita vuokrataan kokous- ja koulutuskäyttöön. Kentän vapaata käyttöä rajoittaa vain urheiluseurojen varaukset sekä alueella järjestettävät erilaiset tapahtumat.

Vimpelinlaakson alueella sijaitsevat muun muassa jäähalli, laskettelurinne, kiintorastiverkosto ja frisbeegolf-rata. Urheilukeskuksen läheisyydessä sijaitsevat myös pallohalli, tennishalli ja hiihtomaja, joiden varaamisesta vastaavat muut toimijat.

Vimpelinlaakso tarjoaa kesällä lenkkeilijöille ja talvella hiihtäjille monipuolisia maastoja. Kuntopolku on valaistu. Alueella on 4,2 kilometrin pituinen latu sekä kansanhiihtolatuja, joiden pituudet vaihtelevat 1 - 26 km. Lähtöpisteessä on opasteet laduista ja majoista. Ladut on merkitty värimerkein ja opastein. Hiihtää voi perinteisellä tai vapaalla tyylillä. Lisäksi alueella on ampumahiihtokeskus.

Viimeksi muokattu

24.9.2020