Olet täällä

Saaret

Rehjansaari

Rehjansaari

 

Nuasjärvellä sijaitseva Rehjansaari on luonnonläheinen ja viihtyisä käyntikohde, joka on käytössä kaikkina vuodenaikoina. Kesäisin saarelle pääsee helposti veneellä tai vaikka meloen ja talvella saareen vievät erinomaiset ladut niin perinteisen kuin vapaan hiihtotyylin ystäville.

Saaressa voi majoittua teltoissa maksuttomasti ja alueella voi käyttää tulentekopaikkoja vapaasti. Telttapaikkaa valittaessa kannattaa huomioida mökkien ja muiden rakennusten sijainti. Vuokralaiset huolehtivat mökkien ympäristön siisteydestä. Nuotiopaikoilla polttopuut ovat valmiina.

Päärakennuksessa on neljä talviasuttavaa huonetta. Keittiössä on jääkaappi ja kaasuliesi. Majoitustilaa on 12 hengelle, mutta erityisjärjestelyillä tila muuntuu jopa 35 hengen majoitustilaksi. Rakennuksen pihapiiristä löytyvät myös erikseen varattavat Kokoustilat ja Toivolahden sauna.

Rehjassa on kolme vuokrattavaa perhemökkiä (24 m2) 4-6 hengelle. Kaikissa mökeissä on tupa, keittokomero ja makuuhuone. Mökeissä on uunilämmitys ja keittiössä jääkaappi ja kaasuliesi. Perhemökkien yhteiskäytössä on kaksi saunaa ja vuokrahintaan sisältyy yksi tunti saunomista päivittäin.

Rehjassa on lisäksi kaksi saunallista mökkiä. Koskela sijaitsee saaren pohjoispäässä ja siinä on tupa, keittokomero, sauna ja terassi; tilaa neljälle hengelle. Puolukkarinteen mökissä on tilaa 8 - 10 henkilölle, mökissä takkahuone, parvi, kaksi saunaa ja terassi. Keittosyvennyksen varustuksiin kuuluu kaasujääkaappi ja -liesi.

Rehjassa on Kokoustilat 30–40 hengen ryhmälle. Keittiössä on jääkaappi ja kaasuliesi. Yläkerrassa on majoitustilat 12 hengelle, mutta erityisjärjestelyillä tila muuntuu jopa 35 hengen majoitustilaksi. Kokoustilat eivät ole talvikäytössä.

 

Toukansaari

 

Oulujärven Toukansaari on säilyttänyt luonnollisuutensa vuosien saatossa.

Laavuille saa majoittua ja saarella saa käyttää vapaasti tulentekopaikkoja. Saarella on kaksi laavua, joissa on polttopuut valmiina. Tulenteko on sallittu ainoastaan nuotiopaikoilla.

Varaukset ja huolto. Rehjan ystävät ry. p. 0453115551

Viimeksi muokattu

16.7.2020