Olet täällä

Palvelut

Kaukaveden aula

Palvelupiste

Sisääntuloaulan palvelupisteessä henkilökuntamme neuvoo ja opastaa Sinua kaikissa Kaukaveden käytännön toimintaan liittyvissä asioissa. Palvelupisteestä saat kerta-, sarja- ja kausirannekkeet sekä muut palveluihin liittyvät tuotteet.

Kaukaveden kahvio

Kyllä kelpaa! Suolaisen ja makean pikkupurtavan, limpparin, jäätelön sekä muiden tuttujen kahvilatuotteiden lisäksi tarjolla on upeat näköalat alapuolella avautuvalle allasosastolle. Kahvion toiminnasta vastaa Kajaanin Mamselli.

 

Kaukaveden kahvio

 

Kokoustilat

Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä on nykyaikaisilla audiovisuaalisilla laitteilla varustettu kokoustila. Tilat käyvät jopa 20 hengen ryhmille. Kokoustarjoilut voi tilata kätevästi Kaukaveden kahviosta.

Kokoustilan varaaminen: Kaukaveden palvelupiste, puh. 044 4214 097
Tarjoilut: Kajaanin Mamselli, puh. 044 4214 098

Kaukaveden kokoustila

 

Pysäköintipaikat

Kaukaveden parkkipaikat ovat maksuttomia ja parkkitilaa löytyy runsaasti.

Kuntosali

Nykyaikainen, laitekannaltaan monipuolinen ja viihtyisä kuntosali televisioineen houkuttelee harjoittelemaan. Tilojen esteettömyys mahdollistaa myös erityisryhmille erinomaisen mahdollisuuden harrastaa ja ylläpitää lihaskuntoa.

Nykyaikaiset ja monipuoliset laitteet ja välineet. Katso kuntosalin laitteet.

Hieronta

Tiloissamme toimii koulutettu hieroja Aki Luukkonen. Ajanvaraukset ja tiedustelut  numerosta 040 585 8186. Katso lisätietoja nettisivuilta.

Koulut ja oppilaitokset

Koululaisryhmät ovat tärkeä osa Kaukaveden arkipäiviä. Koulutettu henkilökuntamme vastaa esiopetuksessa ja alakoulussa olevien lasten uinninopetuksesta. Yläkoululaiset ja muut opiskelijat uivat oman liikunnanopettajansa ohjauksessa. Koulujen uintivuoroilla allasosaston vapaa käyttö voi olla normaalia rajoitetumpaa.

Uimakoulut ja -kurssit

Eri ikäisten lasten ja aikuisten uimakouluja sekä uintitekniikkaa vahvistavia kursseja järjestetään pääsääntöisesti koululaisten loma-aikoina. Alkavista uimakouluista tiedotetaan Kaukaveden uimakoulut ja Facebook-sivuilla sekä Koti-Kajaanissa.

Varatut vuorot

Muiden liikuntatilojen tavoin myös Kaukavesi tarjoaa vesiliikuntaa tarjoaville seuroille ja järjestöille mahdollisuuden vesiliikunnan harrastamiseen omalla varatulla vuorolla. Vuorojen aikana allasosaston vapaa käyttö voi olla normaalia rajoitetumpaa. Varaustilanteen voit tarkistaa täältä.

Henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa kysymyksissäsi!

Hyvä tietää

Kaukaveden kävijämäärät ovat ylittäneet kaikki odotukset. Teemme parhaamme, että palvelumme vastaa jatkossakin kävijöiden odotuksia. Haluamme kuulla palautetta kehittyäksemme ja kehittääksemme toimintaamme.

Jaetaan iloa, nautitaan ja huomioidaan toisiamme myös silloin, kun radalla on ruuhkaa. Sopu sijaa antaa, eikö vain!

Vauvauinnit ja muut harrasteet

Valoisa ja viihtyisä Kaukavesi tarjoaa toimivat puitteet monenlaisten aktiviteettien harrastamiseen. Hyvä yhteistyö urheiluseurojen ja eri järjestöjen kanssa mahdollistaa palvelujen monipuolisuuden. Halutessasi mukaan ohjatun harrastuksen pariin, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan seuroihin.

Viimeksi muokattu

4.6.2020