Olet täällä

Allasosastot

Allasosastot

Pääallas

Pääallas on Kaukaveden sydän ja soveltuu hyvin kuntouintiin, vesijuoksuun ja vesiurheilulajien monipuoliseen harrastamiseen. Vilskettä riittää aamusta iltaan. Ajankohdasta riippuen uintiratoja tai osa allastoiminnoista voi olla varattuina erillisryhmien käyttöön.

Yhteensä 8 rataa:
4 x 25 metriä, syvyys 1,20 - 1,35 metriä
4 x 50 metriä, syvyys 3,70 metriä
Rataleveys 2,50 metriä
Veden lämpötila 27 astetta
Päivittäisiä vuorovarauksia, kts. varausvuorojärjestelmä

Hyppytorni

 

Hyppytorni

Päistikkaa kerien vai suorin vartaloin sukkana? Huimapäiden iloksi ja varovaisuutta noudattaen voi pääaltaan syvään päähän loiskauttaa myös ponnahduslaudalta!

Kaksi hyppykorkeutta, 1 ja 3 metriä
Veden syvyys ponnahduslautojen alapuolella 3,70 metriä
Hyppytornin aukioloajat, kts. aukioloajat

Opetusallas

 

Opetusallas

Uimataito on tärkeä kansalaistaito. Opetusallas tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua veteen ja harjoitella perustaitoja esimerkiksi uimakouluissa ja muissa opetusryhmissä.

Altaan pituus n. 20 metriä
Porrasalue, syvyys 0,35 - 0,5 metriä
Syvyys 0,8 - 1,0 metri
Veden lämpötila 28 astettta

Monitoimiallas

 

Monitoimiallas

Monitoimialtaan lämpöinen vesi, niskaa ja hartioita hierovat pore- ja suihkupisteet virkistävät, rentouttavat ja hoitavat. Monitoimiallas soveltuu hyvin mm.vauvauinteihin ja lihaksia vahvistaviin kuntojumppiin.

Monitoimialtaan syvyys 1,1 - 1,35 metriä
Veden lämpötila 30 astetta

Kylmävesiallas

 

Kylmävesiallas

Hrrrrrr.... Kenpä täällä kylmää pelkäisi! Kylmävesialtaassa tunnet kuinka pintaverenkierto vilkastuu ja opit nopeasti nauttimaan sen tuomasta hyvänolon tunteesta kehossasi.

Kylmävesialtaan syvyys 1,10 metriä
Veden lämpötila 4-6 astetta

Kuumavesiallas

Kuumavesiallas tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Likimain kuin linnunmaidossa lekottelisi. Vuorottelu kylmä- ja kuumavesi-altaissa on mm. urheilijoiden hyväksi havaitsema palautuskeino harjoitusten jälkeen.

Kuumavesialtaan syvyys 0,5 metriä
Veden lämpötila 37 astetta

Taaperoallas

 

Kahluuallas

Kaikkein pienimmille polskijoille on oma matala kahluuallas. Mukavan lämpöinen vesi ja kala-aiheinen vesilelu innostavat pärskimään!

Taaperoaltaan syvyys 0,1 - 0,25 metriä
Veden lämpötila 30 astetta

Liukumäki

Fiuuh! Pitkä liukumäki kiemurtelee rakennuksen ulkopuolella! Liukumäessä lasketaan yksi kerrallaan ja jalat edellä. Turvallisuussyistä ikäraja liukumäkeen on 8 vuotta, nuoremmat yhdessä aikuisen kanssa.

Liukumäen kokonaispituus 50 metriä

Saunatilat

 

Sauna- ja pukeutumistilat

Pukeutumistilojen kaapit toimivat rannekkeella. Sekä naisten että miesten puolella on omat saunatilansa. Esteettömyys on huomioitu myös pukeutumis- ja saunatiloissa, pyörätuolilla liikkuville on omat suihkupyörätuolit pukeutumistiloissa.

Viimeksi muokattu

4.6.2020