Olet täällä

Liikuntaseurojen avustukset ja palkitsemiset

Nappulaliiga. Kuva: Reijo Haukia.

Kohdeavustukset liikuntaseuroille
Kajaanilaisten liikunta- ja urheiluseurojen kohdeavustuksina jaettavien vuoden 2018 toimintaan perustuvien seuratukien (lasten ja nuorten liikunnan tukeminen, vuokra-avustus ja koulutusavustus) hakuaika on päättynyt 31.10.2018 klo 15.00. 

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiset lomakkeet ovat saatavilla hakuaikana. 

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot. 

Päätökset lähetetään pelkästään sähköisesti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.    

Jos hakemuksien täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

 

Palkitsemiset

Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinto
Tunnustuspalkintoa voivat hakea Kajaanissa toimivat urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yritykset sekä eri tahot ja toimijat, jotka edistävät ja toteuttavat liikuntastrategian mukaista ja tasa-arvoiseen liikuntakulttuuriin tähtäävää toimintaa periaatteella
”Liikunta kuuluu kaikille”. Palkinnon suuruus on 400 €.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan Kajaani Infoon ja osoitetaan liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvostolle 31.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

Urheilijastipendit
Kajaanin kaupungin liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvosto huomioi vuosittain menestyneitä urheilijoita.  Palkitsemisessa huomioidaan kilpa- ja huippu-urheilua, veteraaniurheilua sekä vammaisurheilua.
Stipendi on tarkoitettu kajaanilaisille yksilö- ja joukkuelajien urheilijoille vuoden aikana saavutetusta menestyksestä edellyttäen vähintään Suomen mes­taruutta  /tai maaottelumenestystä / menestystä maailmancupissa. Kilpailu, jonka menestyksestä urheilija palkitaan, tulee olla valtakunnallisen liikunnan kattojärjestön, jäsenjärjestön tai lajiliiton alainen kilpailu, tai vastaavan kansainvälisen tahon tai organisaation järjestämä. Stipendin saajan alaikära­ja on 16v. Stipendiin on oikeutettu myös tätä nuorempi, mikäli hän kilpailee ja me­nestyy 16-vuotiaiden sarjassa. Stipendi myönnetään yhdestä arvokkaimmasta suorituksesta. Palkitsemisen edellytyksenä on, että sarjassa on ollut vähintään neljä kilpailijaa.

Ehdotukset stipendin saajista 16.11.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostitse jarmo.kinnunen@kajaani.fi tai satu.pyykkonen@kajaani.fi  

Toiminta-avustukset

Toiminta-avustusta myönnetään kajaanilaisille ja Kajaanissa toimiville liikunta- ja urheiluseuroille yleisen toiminnan tukemiseen. Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Vuoden 2018 hakuaika on päättynyt 30.4.2018 klo 15.00.

Jos hakemuksen täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa alla olevan pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot.    

Viimeksi muokattu

31.10.2018