Olet täällä

Liikuntaseurojen avustukset ja palkitsemiset

Nappulaliiga. Kuva: Reijo Haukia.

Toiminta-avustukset

Toiminta-avustusta myönnetään kajaanilaisille ja Kajaanissa toimiville liikunta- ja urheiluseuroille yleisen toiminnan tukemiseen.
 

Kevään 2020 hakuaika on päättynyt to 30.4.2020 klo 15.00.

Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, jos lomake on käyttämättä yli 30 min. Tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin.

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot.    

Jos hakemuksen täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, avustuksen tiedoista löytyy tulostettava pdf-hakulomakkee kirjallisen hakemuksen tekemistä varten. Kirjallinen hakemus liitteineen tulee lähettää Kajaanin kaupunginkirjaamoon osoitteeseen:

Kajaanin kaupunginkirjaamo
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani
 

 

Kohdeavustukset liikuntaseuroille

Kajaanilaisten liikunta- ja urheiluseurojen kohdeavustuksina jaettavien vuoden 2020 toimintaan perustuvien seuratukien (lasten ja nuorten liikunnan tukeminen, vuokra-avustus ja koulutusavustus) hakuaika on lokakuussa 2020. Hakemukset tulee jättää pe 30.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Lomakkeet ovat käytettävissä hakuaikana. Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, jos lomake on käyttämättä yli 30 min. Tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin. 

Hae koulutusavustusta sähköisesti tästä linkistä

Hae lasten ja nuorten liikunnan tukemisen avustusta sähköisesti tästä linkistä

Hae vuokra-avustusta sähköisesti tästä linkistä

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot. 

Päätökset lähetetään pelkästään sähköisesti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.    

Jos hakemuksien täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani
 

 

 

Palkitsemiset

Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinto
Tunnustuspalkintoa voivat hakea Kajaanissa toimivat urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yritykset sekä eri tahot ja toimijat, jotka edistävät ja toteuttavat liikuntastrategian mukaista ja tasa-arvoiseen liikuntakulttuuriin tähtäävää toimintaa periaatteella
”Liikunta kuuluu kaikille”. Palkinnon suuruus on 400 €. Hakuaika on lokakuussa 2020. Hakemukset tulee jättää pe 30.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Urheilijastipendit
Kajaanin kaupungin liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvosto huomioi vuosittain menestyneitä urheilijoita.  Stipendin myöntämisessä huomioidaan kilpa- ja huippu-urheilua, veteraaniurheilua sekä vammaisurheilua.
Stipendi on tarkoitettu kajaanilaisille yksilö- ja joukkuelajien urheilijoille vuoden aikana saavutetusta menestyksestä edellyttäen vähintään Suomen mes­taruutta  /tai maaottelumenestystä / menestystä maailmancupissa. Kilpailu, jonka menestyksestä urheilija palkitaan, tulee olla valtakunnallisen liikunnan kattojärjestön, jäsenjärjestön tai lajiliiton alainen kilpailu, tai vastaavan kansainvälisen tahon tai organisaation järjestämä. Stipendin saajan alaikära­ja on 16v. Stipendiin on oikeutettu myös tätä nuorempi, mikäli hän kilpailee ja me­nestyy 16-vuotiaiden sarjassa. Stipendi myönnetään yhdestä arvokkaimmasta suorituksesta, jonka edellytyksenä on, että sarjassa on ollut vähintään neljä kilpailijaa. Stipendiä voi hakea ympäri vuoden. Liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvosto tekee päätöksen stipendien myöntämisestä joulukuun kokouksessa.

Viimeksi muokattu

30.9.2020