Olet täällä

Tanssi (Ballet Kaukametsä)

Tervetuloa opiskelemaan tanssia Kainuun musiikkiopiston Ballet Kaukametsään!

Kulttuuri

tanssi22b.jpg

Tervetuloa opiskelemaan tanssia Kainuun musiikkiopiston Ballet Kaukametsään!

Tanssin opetusta musiikkiopistolla on tarjottu jo vuodesta 1975. Tanssilinjan nimeksi tuli Ballet Kaukametsä vuonna 2013.

Musiikkiopiston tehtävänä on antaa musiikin ja tanssin laajan oppimäärän mukaista perusopetusta ja kehittää valmiuksia luovaan ja monipuoliseen tanssin harrastamiseen ja esittämiseen, sekä alan ammattiopintoihin.

Musiikkiopiston tanssiopetusaineina ovat lastentanssi, alkeisbaletti, klassinenbaletti, nuorisobaletti, aikuisbaletti ja erikoiskoulutusryhmät (erikoiskoulutusryhmistä kiinnostuneet ottakaa suoraan yhteyttä Elena opettajaan), nykytanssi, moderni tanssi, jazz-tanssi, poikien ryhmät. Opetus tapahtuu Kainuun musiikkiopistossa, Leihu-salissa. Musiikkiopiston tanssiopettajina toimivat Elena Sukmanov-Kärki (baletti), Anna Sergeeva (moderni tanssi) ja Johanna Laitala (lastentanssi).

Lastentanssit alkavat viikolla 9 Kajaanihallissa torstaina. Ryhmä 1 aloittaa klo 16.30 ja ryhmä 2 klo 17.15. Baletin ja modernin tanssin opetukset  ovat lukujärjestyksen mukaisesti Kaukametsän Leihu-salissa. 

Lisätietoja:

Tanssinopettaja
Elena Sukmanov-Kärki
puh. 044 710 0631

Ilmoittautuminen:

Toimistosihteeri Anne Elfving
puh. 044 710 0934
anne.elfving@kajaani.fi

Viimeksi muokattu

9.1.2017