Olet täällä

Toimitilat ja tontit

Toimitilat

Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n toimitilarekisteristä löytyvät kaupungin yritystoimitilat, joita yhtiö omistaa ja ylläpitää kaupungin tytäryhtiönä. Teknologiakeskus toimii tarvittaessa myös toimitilarakennuttajana yritysten tarpeisiin. Toimitilat sijaitsevat Petäisenniskan yritysalueella kaupungin itäosassa 5-tien varressa, jossa on tarjolla sekä toimistotilaa että tuotannollista hallitilaa sekä ydinkeskustassa Linnan yritystiloissa jossa on tarjolla toimistotiloja.

Renforsin Rannan yritysalue vuokraa yritystoimitiloja UPM:n Kajaanin entisen paperitehtaan alueelta. Renforsin Ranta kunnostaa tiloja yritysten tarpeisiin. Laajan tehdaskiinteistön alueelta löytyy modernia toimistotilaa sekä raskaaseenkin teollisuustuotantoon soveltuvaa hallitilaa sekä tehdasalueen vahva perusinfra.

 

Tontit

Kaupungin tonttipörssistä löydät kaupungin omistamat vapaana olevat tontit. Kaupunki luo tonttipolitiikalla ja kaavoituksella mahdollisuuksia monipuoliselle yritystoiminnalle, ja luovuttaa uusia tontteja yrittämiseen.

Petäisenniskan yritysalueella kaupungin itäosassa 5-tien varressa on Kajaaninjoen varressa uusin kaavoitettu yritysalue, jossa on tarjolla suuriakin tontteja, esimerkiksi tilaa vievän erikoiskaupan tarpeisiin. Kaava-alueella on sekä kaupungilla että yksityisillä omistajilla vapaita tontteja. Kaupungin tontit löytyvät tonttipörssistä ja tarvittaessa kaupunki voi toimia keskustelun avaajana yksityisten maanomistajien suuntaan, mikäli niihin on kiinnostusta.

Renforsin Rannan yritysalueella on olemassa olevien rakennusten lisäksi erittäin hyvä kaavallinen valmius uudisrakentamiseen sekä entisen tehdaskiinteistön alueella. Lisäksi UPM:n omistaa yritysalueen luoteispuolella Kajaaninjoen varteen sijoittuvan suuren, valmiiksi teollisuuskäyttöön kaavoitetun tontin.

Viimeksi muokattu

31.7.2018