Olet täällä

Maatalous ja maaseudun kehittäminen

Veneranta

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maataloustoimiston tehtäviin kuuluvat maataloustukien hallinnointi ja maksaminen. Kajaanin kaupunki kuuluu samaan yhteistoiminta-alueeseen Sotkamon ja Kuhmon kanssa, Sotkamon maaseututoimi vastaa yhteistoiminta-alueen hallinnosta. Yhteistoiminta kuntien kesken on järjestetty Ruokaviraston ohjeiden mukaan. Kunnallista yhteistoimintaa maaseutuasioissa säätelee siitä säädetty laki.

Kajaanin maaseututoimistoon voi jättää tukihakemuksiin, peto- ja riistavahinkoihin liittyvät hakemukset ja ilmoitukset. Myös Sotkamon maaseututoimistoon voi tarvittaessa olla yhteydessä.

MessiLive.fi palvelusta löytyy kesätöihin ja kausityövoimaan liittyviä online-lähetyksiä. Katso tulevat tapahtumat vasemalla olevasta linkkilistan linkistä.

Kajaanin maaseututoimisto
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

Sirpa Pöppönen
Maaseutusihteeri
044 7100 313
sirpa.popponen@kajaani.fi
 

Sotkamon maataloustoimisto
Markkinatie 1
88600 Sotkamo
maataloustoimisto@sotkamo.fi

Jari Korhonen
Maaseutupäällikkö
044 750 2134
jari.korhonen@sotkamo.fi

Tarja Pulkkinen
Toimistosihteeri
044 750 2283
tarja.pulkkinen@sotlkamo.fi

Kirjepostia voi lähettää osoitteella, jättämällä Kajaani Infoon tai Kajaanin kaupungintalon ulkopuoliseen postilaatikkoon.

Maatalousyrittäjien lomitusasioista vastaavat Siikalatvan ja Sotkamon lomituspalvelut.

Maaseutuyritysten neuvonta

ProAgria Itä-Suomi ja koko sen kansallinen verkosto tarjoaa asiantuntijapalveluja maaseudun yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Sen asiantuntijat auttavat kaikissa yritystoiminnan asioissa sekä lupakysymyksissä ja rahoitushakemusten teossa. Pro Agrian palvelut kattavat laajasti maaseudun yritystoiminnan toimialat.

Maaseutusihteeri/Aluesihteeri
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
044 710 0313
Kajaanin kaupungintalon toimistolla tiistaista torstaihin klo 8.30-16.30. Maanantaisin ja perjantaisin Vuolijoella.
Sähköpostiosoite: 

Viimeksi muokattu

10.8.2020