Olet täällä

Maatalous ja maaseudun kehittäminen

Kajaanin maataloustukia ja maaseutuasioita hoidetaan yhteistyössä Kajaanin, Kuhmon ja Sotkamon yhteistoiminta-alueella. Maatalousyrittäjien lomitusasioista vastaavat Siikalatvan lomituspalvelut ja Sotkamon lomituspalvelut.

Maataloustoimiston tehtäviin kuuluvat maataloustukien hallinnointi ja maksaminen. Kajaanin kaupunki kuuluu samaan yhteistoiminta-alueeseen Sotkamon ja Kuhmon kanssa, Sotkamon maaseututoimi vastaa yhteistoiminta-alueen hallinnosta. Yhteistoiminta kuntien kesken on järjestetty Ruokaviraston ohjeiden mukaan. Kunnallista yhteistoimintaa maaseutuasioissa säätelee siitä säädetty laki. Kajaanin maaseututoimistoon voi jättää tukihakemuksiin, peto- ja riistavahinkoihin liittyvät hakemukset ja ilmoitukset. Myös Sotkamon maaseututoimistoon voi tarvittaessa olla yhteydessä.

Sotkamon maataloustoimisto
Markkinatie 1
88600 Sotkamo
maataloustoimisto@sotkamo.fi

Jari Korhonen
Maaseutupäällikkö
044750 2134
jari.korhonen@sotkamo.fi

Tarja Pulkkinen
Toimistosihteeri
044 750 2283
tarja.pulkkinen@sotlkamo.fi

Kirjepostia voi lähettää osoitteella, jättämällä Kajaani Infoon tai Kajaanin kaupungintalon ulkopuoliseen postilaatikkoon.

Maatalousyrittäjien lomitusasioista vastaavat Siikalatvan lomituspalvelut ja Sotkamon lomituspalvelut.

Maaseutuyritysten neuvonta

Pro Agria Kainuu ja koko sen kansallinen verkosto tarjoaa asiantuntijapalveluja maaseudun yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Sen asiantuntijat auttavat kaikissa yritystoiminnan asioissa sekä lupakysymyksissä ja rahoitushakemusten teossa. Pro Agrian palvelut kattavat laajasti maaseudun yritystoiminnan toimialat.

Viimeksi muokattu

12.12.2019