Olet täällä

Loma-aikojen toiminta ja tapahtumat

Maauimala

Nuorisopalvelut suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa yhdessä muiden lasten ja nuorten parissa toimijoiden kanssa. Nuorisopalveluiden kokoamasta lomaesitteistä löytyy kattavasti lapsille ja nuorille suunnattu toiminta. Lomatoimintaesitteet on jaettu yleensä ennen hiihto-, kesä- ja syyslomaa. Sähköisen esitteen löydät tältä sivulta.

Toiminnoista/tapahtumista ilmoittaminen esitteeseen tapahtuu tämän sivun kautta. Otamme yhteyttä sähköpostitse ilmoittamisen avaamisesta aiempien vuosien järjestäjiin, mikäli järjestäjän yhteystiedot ovat tallessa. Jos haluat mainitulle sähköpostilistalle, ilmoita asiasta osoitteeseen esko.vayrynen@kajaani.fi ja viestin otsikoksi Tapahtumailmoittajien postituslistalle

KESÄLOMATAPAHTUMIEN V. 2020 ILMOITTAMINEN AVATTU

Vaikka hiihdot on vielä hiihtämättä, voit jo ilmoittaa järjestämästäsi toiminnasta tulevan kesän v. 2020 esitteeseen. Mutta ei hätää,  ehdit voidella sukset, käydä ladulla ja nauttia kupillisen tai kaksi kuumaa kahvia kevätauringossa.  Ilmoittautumislomake on auki 17.4.2020 klo 15:00 saakka. Joka tapauksessa, ilmoita omasi tästä

HUOM!
Nuorisofoorumi 21.3.2020 peruutetaan valtakunnallisen yleisötapahtumien suosituksen mukaisesti. Suositus perustuu koronaviruksen (COVID-19) leviämisen ehkäisyyn.

NUORISOFOORUMI 21.3.2020

Nuorisofoorumi järjestetään Kajaanissa la 21.3. 10.00-17.00 Lehtikankaan koululla (Rinnekatu 2A). Nufo kokoaa maakunnallisesti ja valtakunnallisesti osallisuusnuoria yhteisien asioiden äärelle ja viemään nuorten asioita eteenpäin. Nufo on tapahtuma johon kokoontuu Kainuulaisia osallisuusnuoria: oppilas- ja opiskelijakunnat, kunnalliset ja maakunnallinen nuorisovaltuusto sekä osallisuudesta kiinnostuneet nuoret. Nuorten lisäksi tapahtumaan osallistuu ryhmien ohjaajat päättäjät ja kansanedustajia. Paikalle odotetaan tulevaksi 100 nuorta.

Nuorisofoorumi järjestetään Lehtikankaan uudella koululla. Koulun iso aula toimii tapahtuman aikana keskustorina. Tapahtuman ohjelmassa on kilpailuja, osallisuustyöpajoja ja teatteria. Tapahtuman teema on nuorten hyvinvointi ja osallisuus. Aamupäivällä keskustorilla on myös järjestöjen yhteistyömarkkinat joissa osallisuusnuoret ja järjestöt voivat kehittää yhdessä osallisuusyhteistyötä ja klo 12-14.30 nuoret esittelevät työstämänsä Kainuun Ykkösjuttuja joita juttujen alustuksessa mukana olleet päättäjät kommentoivat. Nuorisofoorumissa ykkösjutut luovutetaan Maakunnalliselle nuorisovaltuustolle.

Tapahtumaan on kunnista kuljetus, myös ruokailu on järjestetty ja tapahtumassa toimii myös kahvila. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Tervetuloa viemään nuorten osallisuutta eteenpäin Kainuussa!

Teija Kyllönen
Nuorten Kainuu hanke
p. 0447105048

Ilmoittautuminen tästä
Lataa/katso kutsu, ohjelma ja muut tiedot
Lataa mainos jakaaksesi omilla kanavillasi: Juliste tai some