Olet täällä

Loma-aikojen toiminta ja tapahtumat

Maauimala

Nuorisopalvelut suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa yhdessä muiden lasten ja nuorten parissa toimijoiden kanssa. Nuorisopalveluiden kokoamasta lomaesitteistä löytyy kattavasti lapsille ja nuorille suunnattu toiminta. Lomatoimintaesitteet on jaettu yleensä ennen hiihto-, kesä- ja syyslomaa. Sähköisen esitteen löydät tältä sivulta.

MUUTA toimintaa kesän aikana

Nuoriso-ohjaajien jalkautuminen nuorten pariin willaroimalla vapaaehtoisten kanssa sään salliessa ti-ke ja pe sekä autoillen ke-la.
Nuoriso-ohjaajat discordissa heinäkuussa maanantaina klo 16 – 21 ja etsivä nuorisotyö keskiviikkona klo 14 – 16, jonka jälkeen nuoriso-ohjaajat klo 21 saakka sekä perjantaisin 24.7. sekä 31.7.  klo 14 – 21. http://discord.gg/UGa9DKM

Kesäleiritoiminta
Kesän aikana ei järjestetä perinteisiä kesäleirejä (poikkeus lasten toiminnallinen päiväleiri kesän alussa, joka järjestetään ilmoittautuneille). Aluehallintovirasto on tehnyt tartuntatautilainmukaisen jatkopäätöksen, jonka perusteella kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat edelleen kiellettyjä 31.5.2020 saakka. Nuorisotilat ovat suljettuina toukokuun loppuun. Kesäajan nuorisotoiminnasta ilmoitetaan myöhemmin kun aluehallintovirasto antaa ohjeet.”
Tiedote löytyy kokonaisuudessaan kajaani.fi -etusivun ajankohtaisista tiedotteista.

Tänä vuonna esite julkaistaan ainoastaan sähköisenä ja se jaetaan wilman kautta kohderyhmille. Voit ladata esitteen allaolevasta linkistä. Esitettä päivitetään tarvittaessa tälle sivulle. Tapahtumista voit tiedustella tarkemmin niiden järjestäjiltä, jotka on mainittu jokaisen tapahtuman yhteydessä.
Kesälomaesite 2020