Olet täällä

Liikuntaseurojen avustukset ja palkitsemiset

Nappulaliiga. Kuva: Reijo Haukia.

Kohdeavustukset liikuntaseuroille

Kajaanilaisten liikunta- ja urheiluseurojen kohdeavustuksina jaettavien vuoden 2019 toimintaan perustuvien seuratukien (lasten ja nuorten liikunnan tukeminen, vuokra-avustus ja koulutusavustus) hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 15.00. 

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, jos lomake on käyttämättä yli 30 min. Tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin. 

Koulutusavustus
Lasten ja nuorten liikunnan tukeminen
Vuokra-avustus

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot. 

Päätökset lähetetään pelkästään sähköisesti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.    

Jos hakemuksien täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

 

Palkitsemiset

Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinto
Tunnustuspalkintoa voivat hakea Kajaanissa toimivat urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yritykset sekä eri tahot ja toimijat, jotka edistävät ja toteuttavat liikuntastrategian mukaista ja tasa-arvoiseen liikuntakulttuuriin tähtäävää toimintaa periaatteella
”Liikunta kuuluu kaikille”. Palkinnon suuruus on 400 €.

 

Urheilijastipendit
Kajaanin kaupungin liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvosto huomioi vuosittain menestyneitä urheilijoita.  Palkitsemisessa huomioidaan kilpa- ja huippu-urheilua, veteraaniurheilua sekä vammaisurheilua.
Stipendi on tarkoitettu kajaanilaisille yksilö- ja joukkuelajien urheilijoille vuoden aikana saavutetusta menestyksestä edellyttäen vähintään Suomen mes­taruutta  /tai maaottelumenestystä / menestystä maailmancupissa. Kilpailu, jonka menestyksestä urheilija palkitaan, tulee olla valtakunnallisen liikunnan kattojärjestön, jäsenjärjestön tai lajiliiton alainen kilpailu, tai vastaavan kansainvälisen tahon tai organisaation järjestämä. Stipendin saajan alaikära­ja on 16v. Stipendiin on oikeutettu myös tätä nuorempi, mikäli hän kilpailee ja me­nestyy 16-vuotiaiden sarjassa. Stipendi myönnetään yhdestä arvokkaimmasta suorituksesta. Palkitsemisen edellytyksenä on, että sarjassa on ollut vähintään neljä kilpailijaa.

 

Toiminta-avustukset

Toiminta-avustusta myönnetään kajaanilaisille ja Kajaanissa toimiville liikunta- ja urheiluseuroille yleisen toiminnan tukemiseen.

 

Hakuaika on päättynyt 30.4.2019 klo 15.00. Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiset lomakkeet ovat saatavilla hakuaikana.

Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, jos lomake on käyttämättä yli 30 min. Tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin.

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot.    

Jos hakemuksen täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa alla olevan pdf-lomakkeen. Paperilomakkeita saa myös Kajaani Infosta. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

 

 

Vastuuhenkilö