Olet täällä

Kirjaston musiikkipalvelut

Uusi musiikkiosasto

Musiikkiosastolle on keskitetty kaikki pääkirjaston musiikkiaineisto, joten musiikkiaiheiset tietokirjatkin löytyvät musiikkiosastolta eikä aikuisten lainausosastolta. Lasten musiikkiäänitteitä ja -kirjoja on kuitenkin jonkin verran myös lasten- ja nuortenosastolla.

Musiikin tietopalvelu ja musiikkiaineisto on siirtynyt alakerran lainaussaliin. Alakerran palvelutiskit palvelevat myös musiikkiaineistoa koskevissa kysymyksissä. Yläkerran entisellä musiikkiosastolla on asiakkaiden varattavissa kaksi ryhmätyöhuonetta ja soittohuone. Varaukset neuvonnasta.

Musiikkiosasto

Aineisto
Kirjaston musiikkiaineistossa on lainattavissa musiikkia eri muodoissa: cd-levyjä, LP-levyjä, moniviestimiä sekä ja dvd-levyjä. Musiikkiaineistosta löytyy niin ikään musiikkikirjoja, partituureja, nuotteja ja musiikkilehtiä. Musiikkiosastolle saapuvat lehdet voi tarkistaa kirjaston lehtiluettelosta. Aineistoa voi etsiä hyllyistä musiikin hyllyluokitusluettelon avulla. eKirjastosta löytyvät klassisen musiikin kuuntelupalvelut Naxos Music Library ja soitonopetuksen verkkopalvelu Rockway.

Jos et löydä etsimääsi teosta, voit tehdä kirjastolle hankintaehdotuksen.


Musiikin soittaminen

Soittohaluisille on pääkirjaston 2. kerroksessa erillinen äänieristetty soittohuone, jossa on käytössä digitaalinen piano. Myös omien soitinten käyttö on mahdollista. Soittohuoneen voi varata käyttöönsä kirjaston neuvonnasta.


 

Vastuuhenkilö