Olet täällä

Lasten uimakoulut

Uimakoulu

Lasten uimakoulut ja vesipeuhulat 

Uimakouluja järjestetään syys-, talvi- ja kesäloman aikana. Uimakoulu kestää viisi päivää maanantaista perjantaihin 1h/pv. Uintiaika on 30 – 45 min. Ryhmän koko uimakouluissa on max. 12 lasta, lukuun ottamatta erityisuimakoulua, jossa ryhmäkoko 6 lasta. Lapset ovat uimaopettajien kanssa uimakoulun ajan ja vanhempien läsnäolo ei ole pakollinen, mutta erityisuimakoulussa toivottavaa.. Lapset haetaan Kaukaveden aulasta uimakoulun alkaessa ja palautetaan aulaan uimakoulun loputtua. Uimakoulun aikana on mahdollista suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) uimataitotasomerkkejä. Uimakoulun hinta on 55,00 €/lapsi. Sisarale 7 €.

Lisätiedot valvonnasta 044 – 7100 538

Alkeisuimakoulu
Lapsille, jotka harjoittelevat veteen totuttautumista ja uinnin alkeita. Tavoitteena on veteen totuttautuminen, itsenäinen liikkuminen vedessä, kastautuminen, kellunnan ja liu-un oppiminen. UImakoulussa harjoitellaan leikkien kautta kastautumista, kelluntaa ja uinnin alkeita lapsien ehdoilla.

Jatkouimakoulu 
Lapsille, jotka osaavat jo uida vähintään viisi metriä. Jatkouimakoulussa tavoitellaan perusuimataitoa ja sukelletaan syvemmälle uinnin maailmaan.

Erityisuimakoulu yli 7-vuotiaille

Erityisuimakoulu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Erityisuimarin vanhempi tai avustaja voi tulla maksutta mukaan altaaseen saadakseen vinkkejä erityislapsen kanssa uintiin. Uimakoulussa tutustutaan veteen rauhallisesti lapsen ehdoilla ja taitojen karttuessa siirrytään harjoittelemaan alkeisuinteja, sukelluksia sekä vesiturvallisuutta.

 

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Tarvitsetko vahvistusta vedessä liikkumiseen? Aikuisten uimakouluissa totutellaan veteen sekä harjoitellaan alkeisuinteja.