Olet täällä

Tietoa rakentajille

Vesihuoltolaitoksen toiminta-alueella oleva kiinteistö on liitettävä laitoksen vesijohtoon ja viemäriin.

Uuden kiinteistön liittäminen vesi- ja jätevesiverkostoon

  1. Ota yhteys Kajaanin Veteen joko puhelimitse (08) 6155 2949 tai sähköpostitse kajaaninvesi@kajaani.fi  ja varmista vesi- ja jätevesihuollon saatavuus.
  2. Pyydä tarvittaessa vesi- ja viemäriliittymistiedot. Alustavat vesi- ja viemäriliittymistiedot ovat suunnittelun lähtötietoina LVI-suunnitteluun. Ne liitetään rakennuslupaan. Vesi- ja viemäriliittymistiedoissa on esitetty kiinteistökohtaiset liittämiskohdat ja -korot sekä padotuskorkeudet.
  3. Kun olet saanut rakennusluvan, voit hakea liittymää. Liittymää haetaan erillisellä hakemuksella. Liittymishakemukseen tulee merkitä rakennuslupaan merkitty kerrosala ja rakennuksen käyttötarkoitus. Hakemuksen perusteella asiakkaalle lähetetään voimassa olevan hinnaston mukainen liittymälasku.
  4. Kun liittymismaksut on maksettu, Kajaanin Vesi toimittaa vesimittarin ja avaa liittymän käyttöön. Liittymästä peritään voimassa olevan hinnaston mukainen vesimittarin asennusmaksu. Liittymien perusmaksut peritään hakemuksen allekirjoittamispäivämäärästä alkaen hinnaston mukaisesti.

Additional info