Olet täällä

Musiikkiopiston tanssin säännöt

Säännöt

Palvelut

1. ILMOITTAUTUMINEN
Uuden tanssioppilaan ilmoittautuminen Kainuun musiikkiopiston Ballet Kaukametsän tapahtuu nettisivujen kautta tai suoraan kainuu.eepos.fi. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

2. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN
Uusilla oppilailla on mahdollisuus kokeilla tanssiharrastusta 2 kertaa. Jos oppilas näiden kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tanssia, tulee siitä ilmoittaa välittömästi tanssinopettajalle tai toimistoon. Nämä kokeilukerrat eivät koske vanhoja oppilaita!!! Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, asiasta tulee ilmoittaa sähköpostilla ennen syyslukukauden päättymistä. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ja oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, peritään oppilaalta/huoltajalta koko kevään oppilasmaksu käyttämättömästä oppilaspaikasta.

3. MAKSUT
Pyydettyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ainoastaan laskutuksessa. Kaikki luottamukselliset tiedot hävitetään heti, kun oppilas lopettaa opintonsa. Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta.

4. POISSAOLOT
Sairaudesta johtuvat poissaolot voi hyvittää saman lukukauden aikana oman tason tai helpomman tason tunneilla. Matkoista tai omavalintaisista syistä johtuvia poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Huoltajaan otetaan yhteyttä, mikäli oppilaalle kertyy kaksi selvittämätöntä poissaoloa. Tanssitunneille pyritään hankkimaan sijainen varsinaisen opettajan sairastuessa.

5. VASTUU
Kaikki oppilaat on vakuutettu Kainuun musiikkiopiston toiminnoissa (tunnit ja niihin liittyvät näytökset) tapahtuvien tapaturmien varalta. Kannattaa siitä huolimatta pitää voimassa oma vapaa-ajan vakuutus. Opettajien vastuu oppilaista liittyy tuntiaikaan. Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa pukuhuoneisiin. Kainuun musiikkiopisto ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista tavaroista. Tuntiperuutuksen sattuessa Kainuun musiikkiopisto ei vastaa turhasta tunnille tulosta, jos oppilaan yhteystiedot eivät ole ajan tasalla.

6. YLEISTÄ
Kainuun musiikkiopistolla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin. Noudatamme 13.6.2018 hyväksyttyä laajan oppimäärän opetussuunnitelmaa. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina ja ne sisältävät läsnäolotarkistuksen. Löytötavaroista voi tiedustella opettajalta tai vahtimestarilta. Kellot ja korut säilytetään vahtimestarin tilassa. Tanssisalissa liikutaan vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla tossuilla. Kaikilla tunneilla hiukset on sidottu kiinni. Purukumit, karkit ja korut jätetään pois tunneille tultaessa. Pukuhuoneet on tarkoitettu vain oppilaille. Matkapuhelimet on suljettava tanssituntien ajaksi.