Olet täällä

Nakertajan koulun vanhempainyhdistys

Aktiivinen vanhempainyhdistys on toiminut vuodesta 1992.

Palvelut

Nakertajan koulun vanhempainyhdistys on rekisteröity yhdistys ja se on toiminut jo vuodesta 1992. Yhdistyksen tehtävänä on osallistaa vanhempia koulun toimintaan. Olennaista on myös se, että vanhemmat saavat tietoa koulun asioista ja tapahtumista, johon he voivat osallistua oppilaiden hyväksi. Yhdistyksessä toimii  syksyisin valittava johtokunta, joka kokoontuu vähintään 4 kertaa vuodessa.  Kokouksissa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia asioita ja kuullaan tuoreimmat kouluterveiset opettajakunnalta.

 Vanhempainyhdistys on kerännyt rahaa koulun juhlien yhteydessä arpajaisilla ja vuosittaisella jäsenmaksulla. Tuotot on käytetty oppilaiden hyväksi tukemaan oppimista ja lisäämään koulumotivaatiota. Viime vuosina Nakertajan koululle on hankittu mm. urheiluvälineitä, polypastillivärit, sähkökitara ja Alfa-soft sähköinen oppimateriaali. Vanhempainyhdistys kustantaa osan jaettavista hymypatsaista ja stipendeistä koulunsa päättäville.

 Vanhempainyhdistys jatkaa edelleen toimintaansa ja haluaa kannustaa oppilaiden vanhempia tulemaan mukaan toimintaan. Uudet jäsenet on tarpeen toiminnan jatkumisen varmistumiseksi.

Johtokunta:
 Taina Tervola ( pj)
 Anu Siltala (sihteeri)
 Tarja Seppänen
 Jaana Tolonen
 Anita Valtanen
 Margit Lippojoki-Heikkinen
 Jarno Tirkkonen
 Elisa Haikola
Rehtori Jukka-Pekka Similä ja opettaja Leena Keränen

Vastuuhenkilö