Olet täällä

Nakertajan koulun vanhempainyhdistys

Aktiivinen vanhempainyhdistys on toiminut vuodesta 1992.

Palvelut

Nakertajan koulun vanhempainyhdistys on rekisteröity yhdistys ja se on toiminut jo vuodesta 1992. Yhdistyksen tehtävänä on osallistaa vanhempia koulun toimintaan. Olennaista on myös se, että vanhemmat saavat tietoa koulun asioista ja tapahtumista, johon he voivat osallistua oppilaiden hyväksi. Yhdistyksessä toimii  syksyisin valittava johtokunta, joka kokoontuu vähintään 4 kertaa vuodessa.  Kokouksissa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia asioita ja kuullaan tuoreimmat kouluterveiset opettajakunnalta.

 Vanhempainyhdistys on kerännyt rahaa koulun juhlien yhteydessä arpajaisilla ja vuosittaisella jäsenmaksulla. Tuotot on käytetty oppilaiden hyväksi tukemaan oppimista ja lisäämään koulumotivaatiota. Viime vuosina Nakertajan koululle on hankittu mm. urheiluvälineitä, polypastillivärit, sähkökitara ja Alfa-soft sähköinen oppimateriaali. Vanhempainyhdistys kustantaa osan jaettavista hymypatsaista ja stipendeistä koulunsa päättäville.

 Vanhempainyhdistys jatkaa edelleen toimintaansa ja haluaa kannustaa oppilaiden vanhempia tulemaan mukaan toimintaan. Uudet jäsenet on tarpeen toiminnan jatkumisen varmistumiseksi.

Vanhempainyhdistyksen Johtokunta

Anu Siltala, puheenjohtaja
Taina Tervola, sihteeri
Kirsi Sievers
Kaisa Kepanen
Leena Saarelainen
Jarno Tirkkonen
Jaana Salo
Johanna Knutars
Inga Moilanen
Hanna Rantala

Opettajajäsenenä jatkaa rehtori Jukka-Pekka Similä ja varalla jatkaa opettaja Leena Keränen.

 

 

Vastuuhenkilö