Olet täällä

Kaukametsän opiston projektit ja hankkeet

Kaukametsän opiston toimii projekteissa ja hankkeissa, jotka tukevat opiston perustehtävää.

Palvelut

Kainuun kansalaisopistojen rehtoreita. Kuva Reijo Haukia.jpg

Kaukametsän opiston toteutuneet hankkeet:

Laatu- ja kehittamishanke Osaamisella laatua yhteistyöhön -hanke toteutetaan vuosina 2017-2018. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Sotkamon kansalaisopisto ja Kajaanin lukio sekä Isoverstas. Hankkeessa otetaan käyttöön sähköisiä palveluja ja vahvistetaan opettajien pedagogisia taitoja.

Hankkeen rahoitus Opetushallituksen laatu- ja kehittämisavustuksista.

Opetus- ja kulttuuriministeriö, erityisavustus taiteen perusopetuksen Virvatuli-itsearviointimallin käyttöönottamiseksi vuosina 2012-2015. Virvatuli-malli arviointikriteereineen on tarkoitettu helpottamaan koulutuksen järjestäjän lakisääteistä itsearviointia. Kaukametsän opistossa kehittämistyön kohteeksi on valittu lapsille ja nuorille suunnattu Visuaalisten taiteiden koulu.

Etä-Kainuu -jatkohanke 2014-2015. Hankkeessa toteutetaan espanjan ja italian kielten etäopetusta sekä etäluentoja Kuhmon kansalaisopistossa ja Kaukametsän opistossa.

Omaehtoiset opinnot näkyviksi Kainuussa. Hankeen yleistavoite perustuu Euroopan Unionin neuvoston suositukseen (2012/12) epävirallisen ja arkioppimisen validoinnista. Hanke toteutetaan Kaukametsän opiston, Paltamon kansalaisopiston ja Kianta-Opiston yhteistyönä.
Hankkeiden rahoitus Opetushallituksen laatu- ja kehittämisavustuksista.

Lisätietoja

Apulaisrehtori Sini Sarén. puh. 044 7100 971

Vastuuhenkilö