Olet täällä

24.8.2016 - 12:17

Tervetuloa viihtymään

Kaukametsän tarjoilu4
Bongaa Mamsellin 10 tarinaa!

Kajaanin Mamselli järjestää asiakkailleen ympäri vuoden erilaisia kokous- ja tilaustarjoiluja. Tilaisuuden tarjoilut suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan.

Valtakunnalliset kotiseutupäivät olivat Kajaanissa 4.–7.8.2016. Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksessa oli 4.8.2016 kolme erilaista tilaisuutta Kaukametsän alueella, kokouskahvituksia sekä cocktailtilaisuus.

Tilaisuuksien suunnittelutyö oli aloitettu jo 8 kuukautta aikaisemmin. Tilaisuuksien suunnittelu vaati useita palavereita järjestäjän kanssa. Mamsellin ammattilaiset auttoivat asiakasta löytämään tilaisuuteen sopivat tarjottavat sekä luomaan tilaisuuteen tunnelman, jollaista asiakas oli tilaisuudelle ajatellut. Kotiseutupäivien teema oli Tienviitta tulevaisuuteen. Yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltiin muun muassa menut, kattaukset ja tilan koristelu.

Kukka-asetelma

Sain olla mukana laittamassa kahvitarjoilua Kaukametsän opiston auditorioon.

Kaukametsän tarjoilu

Auditorio on haastava kohde kokouskahvituksille, koska matka auditoriolle on pitkä ja tarjottavat kuljetetaan sinne useiden ovien ja portaiden kautta. Työntekijöiden ergonomia ja työturvallisuus on tällöin huomioitava erityisesti, jotta vahingoilta ja työtapaturmilta vältytään.

Kaukametsän tarjoilu2

Sain todeta kenttäpäiväni aikana, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Hyvä fiilis iloisesta tekemisestä kesti monta päivää kenttäpäivän jälkeenkin! Kiitos siitä Kaukametsän Mamsellilaisille!

- Virva Kaikkonen, palvelusuunnittelija

Bongasit Mamsellin 7. tarinan.

Uusimmat