Olet täällä

23.8.2016 - 14:15

Hävikistä herkuksi

Hävikkiviikon logo
Valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään 29.8.-4.9.2016.

Kajaanin Mamselli on mukana valtakunnallisella Hävikkiviikolla 29.8.-4.9.2016 teemalla “Hävikistä herkuksi”. Mamsellin keittiöt ideoivat ja toteuttavat hävikkiruoasta herkun. Ideat dokumentoidaan ja uudet tarjoiluehdotukset kuvataan. Hävikkiherkuista julkaistaan kuvia ja vinkkejä Mamsellin viestintäkanavissa. Hävikkiviikon jälkeen arvioidaan, mitkä hävikinhallinnan ideat otetaan pysyvästi käyttöön.

Kuluttajaliiton järjestämää valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään tänä vuonna neljättä kertaa. Hävikkiviikon tavoitteena on kannustaa kaikkia ruokaketjun osia ruokahävikin vähentämiseen sekä ruoan arvostuksen lisäämiseen. Lisätietoja valtakunnallisesta Hävikkiviikosta löytyy verkkosivuilta osoitteesta www.havikkiviikko.fi

Uusimmat