Olet täällä

Kouluruokailu ja koulun siivous

Peruskoulu

 

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut peruskouluissa

 

Koululounas antaa energiaa ja vireyttä koulupäivään. Se on myös oppimistilanne, jossa tutustutaan uusiin makuihin sekä opitaan ruokailutapoja. Teemat ja pienet yllätykset tuovat vaihtelua kouluruokailuun. Ravitsemussuositusten pohjalta suunniteltu terveellinen koululounas kootaan lautasmallin mukaisesti. Ruokakolmion sattumat kuuluvat koululaisen herkutteluhetkiin.

Kouluun on kiva tulla ja koulupäivä on mukava aloittaa siivotuissa tiloissa. Puhtaat tilat luovat kouluviihtyvyyttä.

Välipala tarjotaan kaikille niille oppilaille, joilla koulupäivän pituus ylittää alakoulussa seitsemän tuntia ja yläkoulussa kahdeksan tuntia. Koulun rehtori tiedottaa ja päättää etuudesta.

Lohtajan, Teppanan, Lehtikankaan, Soidinsuon ja Kätönlahden kouluissa tarjotaan maksullista välipalaa maanantaista perjantaihin. Välipala on samansisältöistä kuin iltapäiväkerhojen välipala. Välipalalipun hinta on 1,90 euroa (alv 0) ja lippuja voi ostaa Kajaani Infosta.

Yläkouluissa (Lyseo, Keskuskoulu, Hauhola ja Otanmäki) välipalakioskit ovat avoinna maanantaista torstaihin. Välipalakioskeista oppilaat voivat ostaa terveellisiä välipaloja. Maksuvälineenä toimii kioskista ostettava 10€ arvoinen kortti, jolla voi maksaa valitsemansa välipalat.

Ruokalistat

Ilmoitus erityisruokavaliosta

 

Lisätietoja antaa