Olet täällä

Kokous- ja tilaustarjoilu

 

kaukametsantilaustarjoilut.jpg

 

Kokous- ja tilaustarjoilut

 

Herkulliset ja näyttävät kokoustarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin saatte kätevästi meiltä. Tiedustelut ja tilaukset kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin suoraan yksikköön, jotta varmistamme tilaisuutenne onnistumisen jo heti alusta lähtien.

Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksessa toimivat Karanka- ja Suvanto-tilausravintolat. Karanka-tilausravintola on pääasiassa kokousryhmien käytössä ja ravintolaan voidaan järjestää 100 hengen lounasruokailu tarjoilulinjastosta. Kaukametsän aulassa Suvanto-tilausravintolassa voidaan järjestää tarjoilut 100-500 henkilölle. Suvanto palvelee myös konserttien väliajoilla.

Väärä Scaldin tunniste ID.

 

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustilassa on tilaa jopa 20 hengelle. Kokoustarjoilut voi tilata kätevästi Kaukaveden palvelupisteestä, p. 044 4214 097.

Ravintola Vimpelissä ja opiskelijaravintola Foxissa on mahdollista järjestää kokous- ja koulutustilaisuuksien kahvituksia ja ruokatarjoiluja. Yritysten ja työyhteisöjen juhlatilaisuudet järjestämme tilauksesta. Ravintola Vimpelin kabinetissa on tilaa 80 henkilölle. Opiskelijaravintola Foxin Lila-kabinetissa on tilat 20 henkilölle ja Peggy-kabinetissa 60 henkilölle.

Kaukametsän konserttien väliaikatarjoilun ennakkotilaus

 

Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut ennakkoon, jotta pääsette nauttimaan väliajasta rauhassa ja vältytte jonottamiselta. Ennakkotilaus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen esityksen alkua ja se on sitova. Katamme ennakkoon tilatut tarjoilut pöytiin varausjärjestyksessä. Voimme myös suunnitella tarjoilut isommille ryhmille ryhmän toiveiden mukaisesti. Ennakkotilaus maksetaan ravintolaan ennen esityksen alkua. Ravintola avataan tuntia ennen esitystä. Huomaa, että vain maksettu ennakkotilaus katetaan.

Tilauslomake:

Konserttien väliaikatarjoilut

Lisätietoja antaa