Olet täällä

Kylä- ja kaupunginosayhdistysten avustukset

Veneet järvellä. Kuva: Jonna Kallunki

 

Kylä- ja kaupunginosayhdistyksiä avustetaan kylien ja asuinalueiden elinolojen ja palvelujen kehittämisessä sekä kylätalojen kiinteistöverokustannuksissa. Perusteena on kylä- ja kaupunginosayhdistysten poikkeava asema toiminta-alueensa kaikkia asukkaita edustavana organisaationa. Avustuksia ei myönnetä yhdistysten jäsenten palkkioihin eikä kokouskuluihin.

 

Hakuaika on päättynyt 30.4.2019 klo 15.00. Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiset lomakkeet ovat saatavilla hakuaikana.

Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, jos lomake on käyttämättä yli 30 min. Tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin.

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot.

Jos hakemuksen tekeminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa alla olevan pdf-lomakkeen. Paperilomakkeita saa myös Kajaani Infosta. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani 

 

Lisätietoja antaa

Viimeksi muokattu

30.4.2019