Olet täällä

Kotipalveluateriat

Kotipalveluateria

 

Kotipalveluateriat

 

Ruoan ulkonäkö, tutut maut ja tuoksu parantavat ikäihmisten ruokahalua ja houkuttelevat syömään sekä vahvistavat makuaistimuksia. Palvelun tarkoituksena on tukea kotona jaksamista ja antaa voimaa päivittäisiin askareisiin. Kotiateriasta asiakas voi saada kolmasosan päivittäisestä energiantarpeestaan.

Ateriaan kuuluu lämmin pääruoka, ruoan lämmin lisäke, salaatti ja jälkiruoka. Lisäksi saatavilla on myös leipä ja maito. Huomioimme asiakkaiden makumieltymykset ja erityisruokavaliot. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme erilaiset teemat ja juhlapyhät. Hyvällä ravitsemuksella ylläpidetään toimintakykyä ja hyvinvointia sekä tuetaan kotona asumista.

Kajaanin alueen kotiateriatilaukset tai niihin liittyvät muutokset voi tehdä kätevästi sähköisellä lomakkeella tai soittamalla Ravintokeskus Tähkään p. 044 7100 887. Palvelupuhelin on avoinna ma-su 12.00 - 15.00.

Kotiaterian tilaamiseen tarvittavaan myöntävään päätökseen ei tarvitse aina välttämättä olla ikäihminen.

Vuolijoen kotipalveluaterioihin liittyvät tilaukset tai muutokset voi soittaa Vuolijoen terveysaseman Vuolikodon keittiölle, p. 044 7100 516.

Ruokalistat

Lisätietoja antaa

Asiaan liittyvät asiasanat: