Olet täällä

Tapahtuma-aluekortti - Ruuhijärvi

Iso-Ruuhijärvi
Iso-Ruuhijärvi

Kuvaus alueesta ja sijainti

Iso-Ruuhijärvi on noin 14km päässä Kajaanista sijaitseva korkean palvelutason ulkoilu- ja virkistyskalastuskeskus ja Kainuun suosituimpia virkistyskalastuskohteita. Ruuhijärven modernit puitteet luonnonläheisyydessä muodostavat erinomaisen ympäristön tapahtumille, ajanvietolle, kalastukselle ja vaikka leiriytymiselle. Iso-Ruuhijärven rannalla sijaitsevat muun muassa uudistettu päärakennus, laavuja, kalankäsittely- ja savustusrakennus, sauna ja asuntovaunualue. Iso-Ruuhijärvi sijaitsee Ruuhijärventien varrella. Sijainti karttalinkkinä.

Hinnoittelu

Koko keskuksen vuokra on 200 eur/ilta. Katso tarkempi hinnoittelu Iso-Ruuhijärvi esitteestä.

Tapahtumasuositukset

Alue soveltuu monenlaiseen tapahtumajärjestämiseen kuten yleisötilaisuuksiin, avoimiin tapahtumiin tai suljettuihin tapahtumiin. Alueella on järjestetty esimerkiksi syntymäpäiviä, kokouksia, työhyvinvointipäiviä, pikkujouluja ja pilkkikilpailuja.

Pinnat ja rakenteet

Uudistettu päärakennus/kokoustila noin 70 hengelle, josta löytyvät myös keittiö, wc:t, sähköt , tv. Rannassa on kaksi laituria, laavu ja nuotiontekopaikka. Päärakennuksesta on esteetön kulku rantaan. Ympäri Iso-Ruuhijärveä on useita laavuja. Pihan muita rakennuksia ovat saunatilat (tällä hetkellä ei käytössä), kalankäsittelyrakennus, puuvaja ja kota. Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsee myös 12-paikkainen asuntovaunualue, jossa on myös sähköpisteet ja sisä wc 6.00-18-00, ulko-wc. Piha on sorapintainen.

Käytön rajoitukset

Käyttö ei saa aiheuttaa vahinkoa rakenteille. Kalastaminen Iso-Ruuhijärvessä on luvanvaraista.

Lupajärjestelyt ja käytössä huomioitavaa

Alueen siivoamisen järjestäminen ja tarvittavat luvat sekä ilmoitukset ovat järjestäjän vastuulla, katso lisätiedot Yleisötilaisuuden järjestäminen. Turvallisuus on huomioitava veden läheisyydessä toimittaessa. Kalastusluvat, veneiden käyttö yms. lue lisää Iso-Ruuhijärven sivuilta ja esitteestä.

Sähkön saatavuus

Alueella on Sähköpisteitä. Asuntovaunualueelta löytyvät sähköpisteet. Sähköä on saatavilla myös suurempaan tarpeeseen (voimavirta).

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Matkaa Kajaaniin on noin 14km. Reitti Iso-Ruuhijärvelle on Sotkamontie-Ruuhijärventie-soratie. Tiet ovat muuten asfaltoituja, mutta viimeinen osuus on soratietä noin 1km. Päärakennuksen läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa.

Varaaminen

Ruuhijärven valvoja 0447100880

Kalastuslupia saa myös Kajaani infosta, mobiililupana ja vesiliikuntakeskus Kaukavedeltä. Lue lisää ja yhteystiedot myös Iso-Ruuhijärvi esitteestä ja Iso-Ruuhijärven sivuilta.

 

Tarkemmat tapahtumajärjestämiseen liittyvät luvat ja ilmoitukset, ks.

Yleisötilaisuuden järjestäminen


Iso-Ruuhijärvi
Maastokartta

Maastokartta

Päärakennus