Olet täällä

Markkinakatu

Kauppakatu Markkinakadun aikaan

Ensimmäinen markkinakatu Kajaanissa oli vuoden 1983 kesällä. Tapahtuma on vuosittain ajoittunut Kajaanin Runoviikon yhteyteen toimien hyvin sen oheisohjelmana niin kaupunkilaisille kuin täällä oleville vieraillemme.

Vuoden 1983 pienimuotoinen ja kodikas tapahtuma on kasvanut ja saanut lisää innostuneita myyjiä ja kävijöitä. Kajaanin kaupungin perinteisiin kesätapahtumiin kuuluva Markkinakatu on toteutettu jo 36. herättäen aina uudelleen kaupungin keskustan mukavaan kesäeloon. Myyntipaikkoja on noin 130, joista osa on sähköpaikkoja. Sähköpaikat sijaitsevat Raatihuoneentorin ja Raatihuoneentori – Kirkkokatu alueella.  Tälle alueelle sijoittuvat ruokakojut ja poliittiset puolueet. Ruokakojut sijoittuvat kadun oikeaIle puolelle ja istumapaikat virkistysalueineen kadun vasemmalle (Sokoksen) puolelle. Kirkkokatu - Koivukoskenkatu sekä Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alueet myyntikojuineen säilyvät ennallaan. Koivukoskenkatu - Kirkkokatu välillä myyntikojut sijoittuvat edelleen keskelle katua, takaseinät vastakkain. Myyntikojupaikkoja on mahdollista sijoittaa myös Kauppatorille.

Raatihuoneentorin uudistuva lava tarjoaa musiikkiesityksiä ja tanssillista ohjelmaa Markkinakadulla vieraileville kesäkulkijoille.

 

Markkinakatu herää eloon Kajaanin Runoviikon aikana jälleen 3. - 6.7.2019

Markkinakatu aikataulu v.2018

ke       klo 10.00 – 18.00
to, pe klo 9.00 - 18.00 
la        klo 9.00 – 16.00

Myyntipaikkojen varaaminen

Markkinakadun myyntipaikat haetaan sähköisesti kevään 2019 aikana. Sähköisestä hausta ilmoitamme lähempänä.
Myyntipaikkojen perushinta on 90,00 € ja sähköpaikan hinta on 100,00 €. Kajaanin kaupunki laskuttaa paikkamaksun ja lasku lähetetään postitse. Myyntipaikkamaksu tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, tällöin paikkavarauksen voimassaolo vahvistuu.

Tavataan taas Kajaanin Markkinakadulla 2019!

 

 

Additional info