Olet täällä

Markkinakatu

Kauppakatu Markkinakadun aikaan

Ensimmäinen markkinakatu Kajaanissa oli vuoden 1983 kesällä. Tapahtuma on vuosittain ajoittunut Kajaanin Runoviikon yhteyteen toimien hyvin sen oheisohjelmana niin kaupunkilaisille kuin täällä oleville vieraillemme.

Vuoden 1983 pienimuotoinen ja kodikas tapahtuma on kasvanut ja saanut lisää innostuneita myyjiä ja kävijöitä. Kajaanin kaupungin perinteisiin kesätapahtumiin kuuluva Markkinakatu on toteutettu jo 35. herättäen aina uudelleen kaupungin keskustan mukavaan kesäeloon. Myyntipaikkoja on noin 120, joista osa on sähköpaikkoja. Vuoden 2016 onnistuneen koju-uudistuksen myötä Markkinakatu on toteutettu samaan tapaan, Koivukoskenkatu-Kirkkokatu välillä myyntikojut ovat sijoittuneet keskelle katua, takaseinät vastakkain. Lönnrotinkatu-Koivukoskenkatu sekä Kirkkokatu-Raatihuoneentori välillä myyntikojut ovat säilyneet ennallaan, jolloin kesäkulkijat voivat tutustua myytäviin tuotteisiin kävellen keskellä Markkinakatua.

Raatihuoneentorin lava tarjoaa musiikkiesityksiä ja tanssillista ohjelmaa Markkinakadulla vieraileville kesäkulkijoille.

Tulehan taas viihtymään kesäiselle Markkinakadulle!

Markkinakatu rakentuu jälleen Kajaanin Runoviikon 4 – 8.7.2018  aikana Kajaanin kaupungin keskustan alueella. Markkinakadun toteutuksesta ja myyntipaikkojen sähköisestä hauista ilmoitamme lähempänä. 

 

 

 

Additional info