Olet täällä

Markkinakatu

Kauppakatu Markkinakadun aikaan

Ensimmäinen markkinakatu Kajaanissa oli vuoden 1983 kesällä. Tapahtuma on vuosittain ajoittunut Kajaanin Runoviikon yhteyteen toimien hyvin sen oheisohjelmana niin kaupunkilaisille kuin täällä oleville vieraillemme.

Vuoden 1983 pienimuotoinen ja kodikas tapahtuma on kasvanut ja saanut lisää innostuneita myyjiä ja kävijöitä. Kajaanin kaupungin perinteisiin kesätapahtumiin kuuluva Markkinakatu on toteutettu jo 36. herättäen aina uudelleen kaupungin keskustan mukavaan kesäeloon. Myyntipaikkoja on noin 130, joista osa on sähköpaikkoja.

Raatihuoneentorin lava tarjoaa musiikkiesityksiä ja tanssillista ohjelmaa Markkinakadulla vieraileville kesäkulkijoille.

Markkinakatu herää eloon Kajaanin Runoviikon 4. - 8.7.2018 aikaan

Tänä vuonna myyntipaikkojen sijoitteluun on kiinnitetty huomiota. Ruokakojut ja poliittiset puolueet sijoittuvat Raatihuoneentorin - Kirkkokadun väliselle alueelle kadun oikealle (S-marketin) puolelle. Istumapaikat virkistysalueineen sijoitetaan kadun vasemmalle (Sokoksen) puolelle.

Raatihuoneentori, Kirkkokatu - Koivukoskenkatu sekä Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alueet myyntikojuineen säilyvät ennallaan. Koivukoskenkatu - Kirkkokatu välillä myyntikojut sijoittuvat edelleen keskelle katua, takaseinät vastakkain.  Myyntikojupaikkoja on mahdollista sijoittaa myös Kauppatorille.

Markkinakatu aikataulu

ke 4.7.               klo 10.00 – 18.00
to, pe 5. – 6.7. klo 9.00 - 18.00 
la 7.7 .               klo 9.00 – 16.00

Markkinakadun päättyessä lauantaina 7.7. klo 16.00 voivat Raatihuoneentorille sijoittuvat myyjät jatkaa toimintaansa Iltatori – hengessä klo 22 saakka.

Myyntipaikkojen varaaminen

Markkinakatupaikkojen haku on päättynyt. Markkinakadun perutuspaikkoja voi tiedustella Satu Pyykkönen p. 044 710 0058 tai satu.pyykkonen@kajaani.fi

Myyntipaikkojen perushinta on 90,00 € ja sähköpaikan hinta on 100,00 €. Kajaanin kaupunki laskuttaa paikkamaksun ja lasku lähetetään postitse. Myyntipaikkamaksu tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, tällöin paikkavarauksen voimassaolo vahvistuu.

 

Markkinakadusta kevään kuluessa lisää. Markkinakadulla tavataan!

 

 

Additional info