Olet täällä

Tapahtumakalenteri

Pyöräilijän tapahtumakalenteri
 

Yhteislenkki - Paltaniemi 11.7.2018 klo 17.30

Kajaanin Latu toimii yhteistyökumppanina, kun seuraava Pyöräillen puukaupungissa –yhteislenkki poljetaan keskiviikkona 11.7.2018 klo 17.30 alkaen. Lenkillä on tarkoitus pyöräillä Paltaniemelle. Vauhti lenkillä on maltillinen ja kestää noin 2 tuntia. Pidämme tankkaustaukoja tarvittaessa ja perillä. Mukana on Kajaanin Ladun ja pyöräpisteemme ohjaajat. 

Yhteislenkille lähdetään Kauppatorilta klo 17.30 ja josta on mahdollisuus lainata kaupunkipyörä käyttöön retken ajaksi, jos omaa ei ole. Varaathan pyöräsi etukäteen pyöräpisteeltä, niin tiedämme montako pyörää tarvitaan retkelle. Pakollisena varusteena on myös pyöräilykypärä ja sään mukaiset ajovaatteet. Pyöräilykypäriä on pyöräpisteellä, mutta ilmoitathan etukäteen mikäli sitä tarvitset, niin laitamme sen varaukseen. Varaaminen toimii laittamalla meille viestiä täältä Facebookin kautta.

Mukaan tarvitset iloista mieltä ja pientä juotavaa ja syötävää energian lähteeksi.

Renfors & rappustreeni 17.7.2018 klo 19.00

Nyt yhdistetään pyörä- ja porrastreeni. Suunnitelmana on pyöräillä lämmittelynä Renforsin lenkkiä pitkin päätyen Kalkkisillan liikuntarappusille. Rappusilla nostetaan hiki pintaan. Pyöräpisteeltä on mahdollisuus lainata kaupunkipyörä käyttöön retken ajaksi, jos omaa ei ole. Varaathan pyöräsi etukäteen pyöräpisteeltä, niin tiedämme montako pyörää tarvitaan retkelle. Pakollisena varusteena on pyöräilykypärä ja sään mukaiset treenivaatteet.

Mukaan tarvitset iloista mieltä ja pientä juotavaa ja syötävää energian lähteeksi. Pidetään yhdessä hauskaa liikunnan merkeissä!

Retki on maksuton.