Olet täällä

Kurssit ja ilmoittautuminen

Kaukametsän opisto järjestää koulutusta, joka painottuu visuaalisiin taiteisiin, musiikkiin, kirjallisuuteen ja sanataiteeseen, terveyttä edistäviin aineisiin, tietoyhteiskuntaan ja yhteiskunnallisiin aineisiin sekä kieliin.

Kulttuuri

Kaukametsän opistonaula.gif Kuva Reijo Haukia

Toimiston palveluajat:

Opintotoimistomme ottaa vastaan ilmoittautumisia puhelimitse 044710 0012 tai 044 710 0052.

Toimistomme avoinna ma-ke klo 9.00-15.00 (toimiston palveluaika on sovittava etukäteen). Torstaisin ja perjantaisin toimisto on suljettu.

Opinto-opasta ei enää jaeta painotuotteena jokaiseen kajaanilaiseen kotiin. Kaukametsän opiston opinto-opas on siirtynyt sähköiseen muotoon. 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään sinulle kotiosoitteeseen. Luottokunnan VIRIKE -setelit, TYKY -kuntosetelit sekä SMARTUM -liikunta ja kulttuurisetelit (ei pelkät SMARTUM -liikuntasetelit) voit hyödyntää maksaessasi laskua Kajaani Infossa. 

Työttömien alennussetelit, joita voi saada TE-toimistossa tulee toimittaa opiston toimistoon ilmoittautumisen yhteydessä ennen laskutusta, Koskikatu 4 B.  Mikäli lasku on jo lähetetty, voit hyödyntää etua maksaessasi laskun Kajaani Infossa.

 

https://opistopalvelut.fi/kaukametsa/courses.php?l=fi

Käyntiosoite: Koskikatu 4 B, 87200 Kajaani
Postiosoite: Koskikatu 2-4, 87200 Kajaani

Viimeksi muokattu

16.11.2020