Olet täällä

Asioi verkossa

Kajaanin veden palvelut verkossa

 

Mittarilukeman ilmoittaminen Online -palvelun kautta

Vesimittarin lukeman voit ilmoittaa Online -palvelussa. Palvelun kautta saat myös tietoa lasku- ja kulutustietoistasi. Jotta Online -palveluun pääsee kirjautumaan, on järjestelmään ensin rekisteröidyttävä Online -palvelussa. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakas- ja käyttöpaikkanumerosi, jotka löytyvät vesilaskustasi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme opastaa palvelun käytössä.

Omistajan vaihdos

Voit ilmoittaa omistajan vaihdoksesta sähköisesti.

Tietosuoja

Kajaanin Vesi -liikelaitoksen vesihuoltopalveluissa käsitellään henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, sopimusten hallinta, laskutus ja maksuvalvonta, vesimittari- ja liitoskohtatietojen hallinta sekä vesihuollon häiriöistä tietottaminen. Käsittely perustuu asiakkaan ja Kajaanin Veden väliseen sopimukseen sekä rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen hoitamiseen (Vesihuoltolaki 119/2001). Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä sekä rekisteröityjen oikeuksista löytyy tietosuojaselosteelta.

Vuokralaisen vaihdos

Kajaanin Vesi ei tee käyttösopimuksia vuokralaisen kanssa.
Kajaanin Vesi -liikelaitos tekee sopimuksen kiinteistön liittämisestä vesihuoltolaitokseen ja sen käytöstä kiinteistön omistajan/haltijan kanssa, joka myös vastaa käyttö- ja perusmaksujen maksamisesta.

Palaute

Voit antaa palautetta toiminnasta oheisen linkin kautta tai sähköpostilla kajaaninvesi(at)kajaani.fi. Otamme mielellämme palautetta vastaan myös henkilökohtaisesti.

Anna palautetta

Vesihuoltoavustukset

Kajaanin kaupunki avustaa vesiosuuskuntien ja -yhtymien vesihuollon rakennushankkeita. Katso lisää:  http://www.kajaani.fi/vesihuoltoavustukset