Olet täällä

4.1.2018 - 12:55

Teatterin ja sirkuksen koulutusviikonloppu nuorille 2.-4.2.

esr_hanke_logo_siluetti.jpg
Kajaanin kaupunginteatteri ja Kainuun liikunta järjestävät 15–25 -vuotiaille nuorille teatterin ja sirkuksen koulutusviikonlopun Kajaanissa 2.-4.2.2018.

Koulutusviikonlopun ohjelma koostuu näyttelijäntyön, sirkuksen, säveltämisen ja videon työpajoista, joissa nuoret pääsevät viikonlopun ajaksi keskittymään haluamaansa osa-alueeseen. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on yhteinen liiketyöpaja sekä lauantai-iltana Kajaani Dance -festivaalin päänäytös Tanssin taikaa. Työskentely alkaa perjantaina klo 17 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 15. 

Koulutusviikonloppu on osallistujille muuten ilmainen, mutta paikan päällä kerätään 30 euron ruokaraha. Nuorten matkat kunnista Kajaaniin kustannetaan halvimman kulkuneuvon mukaan. Koulutukseen ilmoittautuminen on käynnissä 15.1.2018 asti. Ilmoittautumislomake löytyy Kainuun liikunnan sivuilta osoitteesta http://www.kainuunliikunta.fi

Koulutusviikonloppu on osa valtakunnallista ESR-rahoitteista Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanketta, jota koordinoi Diakonia-ammattikorkeakoulu. Kainuun osahanketta koordinoi Kajaanin kaupunginteatteri ja toteuttaa kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä Kainuun Liikunta ry. 

Lisätiedot ja yhteydenotot
Karoliina Kuvaja
Projektikoordinaattori
Osallistava ja liikunnallinen teatteri
Kajaanin kaupunginteatteri
Puh. 044 421 4379

 

Lataa esite tästä:

 

Uusimmat