Olet täällä

3.9.2019 - 15:25

Sissilinnan esitykset Teppanakeskukseen ja Generaattori-näyttämölle

Teppanakeskus_kuva_Perttu_Penttinen.jpg
Alueteatterin kotinäyttämö Sissilinna ei enää elokuun alusta ole ollut teatterin käytössä rakennuksessa ilmenneiden sisäilmaongelmien vuoksi.

Alueteatterin harjoitukset ja Kajaanissa järjestettäviksi suunnitellut esitykset siirtyvät ainakin loppuvuodeksi 2019 väistötiloihin.

Fundamentalisti-näytelmää harjoitellaan aluksi Kainuun Ammattiopistolta vapautuneessa Timperintie 3:n liikuntasalissa. Myöhemmin harjoitukset siirtyvät Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistolle Piippolaan, missä pidetään myös Fundamentalistin ennakkoesitys ja ensi-ilta. Kajaanissa Fundamentalisti esitetään Generaattori-näyttämöllä.

Lastenesitys Merirosvo Morgan ja matruusi Hulkkonen harjoitellaan Timperintie 3 liikuntasalin aulassa. Ensi-ilta pidetään Ristijärven monitoimitalo Virtaalassa. Kajaanin esityspaikkana toimii Teppanakeskus.

Autuas elämän arpa esitetään Teatteritalon aulassa. Yksin sinun esitetään 22.11. Teatteritalolla.

Esitykset toteutuvat pääosin suunnitellun mukaisesti, mutta joitakin esityksiä joudutaan perumaan tilojen puuttumisen vuoksi. Teatterin kotisivuilla ja lipunmyynnissä on ajantasaiset tiedot kaikista esityksistä.

Teppanakeskus 
Ilmarintie 6
87200 Kajaani
p. 08 6155 2629 (tunti ennen esitystä)
Kahvila avoinna ennen esitystä.

Generaattori-näyttämö
Kauppakatu 36
87100 Kajaani
p. 08 6155 2529 (tunti ennen esitystä)

Uusimmat